Search

Αποχωρεί μετά από 25 χρόνια από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου ο Νικήτας Παπαπαντελής

Αποχωρεί μετά από 25 χρόνια από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου ο Νικήτας Παπαπαντελής.

Έπειτα από 25 χρόνια ως Γενικός Γενικός γραμματέας, ο κ. Παπαπαντελής αποφάσισε να μην λάβει μέρος στις εκλογές της 21ης Απριλίου.

Παρακάτω ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του:

Μετά από 25 συνεχή έτη ως Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Νομού Έβρου, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους παρακάτω για την εξαιρετική συνεργασία και το παραχθέν εκπαιδευτικό, αθλητικό και κοινωνικό έργο στο Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου.

Ειδικότερα:

1. Τους διατελέσαντες προέδρους, τα μέλη διοίκησης και όλα τα εγγεγραμμένα μέλη για την εξαιρετική συνεργασία, το συνεργατικό και εργατικό πνεύμα, ως αποτέλεσμα του οποίου ο Σύνδεσμός μας σήμερα μας κάνει υπερήφανους για τη λειτουργία και
το έργο που παράγει προς ωφελεία του προπονητικού λειτουργήματος και του αθλήματος.

2. Τους θεσμικούς φορείς και ειδικότερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄και Β΄βαθμού για την υποστήριξη που παρείχαν και παρέχουν σε πρωτοβουλίες και δράσεις του Συνδέσμου.

3. Όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τη προβολή και ανάδειξη του ρόλου του Συνδέσμου.

4. Αυτούς που συνήθως δεν φαίνονται. Την οικογένειά μου και ειδικότερα την σύζυγό μου Χριστίνα, την κόρη μου Χρυσούλα, οι οποίες με τη νομική τους συνδρομή συνέβαλαν στην άρτια λειτουργία μας. Τον γιό μου Νικόλαο-Στυλιανό για την υποστήριξή του σε τεχνολογικό-πληροφοριακό επίπεδο.

Αποχωρώ με ανάμεικτα αισθήματα. Λύπης, ικανοποίησης και περηφάνειας αλλά και αισιοδοξίας, θεωρώντας ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Οι νέοι συνάδελφοι να συμβάλλουν ακόμη περισσότερο στη διοικητική και οργανωτική λειτουργία τουΣυνδέσμου μας με πυρήνα τον προπονητή και το έργο του.

Με εκτίμηση
Παπαπαντελής Νικήτας

Share it