Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Επιστρέφει με βαριά ήττα από την Ευκαρπία ο Άρης Πετεινου που υποβιβάστηκε μαθηματικά!

Αν και ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικός στο πρώτο μέρος η ομάδα του Άρη Πετεινού δεν άντεξε την πίεση της Νίκης στην Ευκαρπία στο δεύτερο μέρος και γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 στα πλαίσια της 22ης στροφής και υποβιβάστηκε μαθηματικά στο τοπικό της Ξάνθης πέντε στροφές πριν το φινάλε.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ελαφρώς καλύτεροι πήραν προβάδισμα στο 21′ με τον Μποζίδη όμως οι ξανθιώτες στεκόταν αρκετά ανταγωνιστικοί και προσπαθούσαν με Αλή, Τσέκο και Τυριάκη να δημιουργήσουν καταστάσεις στην αντίπαλη εστία.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ευκαρπίας που “καιγόταν” για νίκη μπήκε πολύ δυνατά και σε λίγα λεπτά “καθάρισε” το ματς όταν στο 55′ κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ξανθόπουλος ενώ στο 58′ ο Πανυτσίδης έκανε το 3-0.

Ο ρυθμός έπεσε με τον Τάσο Νεοφυτίδη να βλέπει την ευκαιρία σε ακόμα ένα ματς στους νεαρούς Ρίζο, Αβραμίδη, Ιωάννου και Τζώνη που μαζί με τον Κερεμιτσή που ξεκίνησε βασικός προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου και αποτελούν το μέλλον του Πετεινού.

Στο 75′ ο Μάρτος ανέβασε τον δείκτη του σκορ με τον Δημητρίου στο 78′ να διαμορφώνει το τελικό 5-0.

Η ομάδα του Πετεινού μένει στους 20 βαθμούς όμως είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει να παλεύει όπως μπορεί όλα τα εναπομείναντα ματς αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τη Χανιώτη. Πήρε ανάσα η Ευκαρπία που έφτασε τους 40 βαθμούς και μετά την ισοπαλία της Δόξας έφτασε στους +8 παραμένοντας όμως σε θέση μπαράζ, επόμενο ματς για την ομάδα της Θεσσαλονίκης αυτό με τον Απόλλωνα στο Παραλίμνιο Σερρών ένα ματς ιδιαίτερα κρίσιμο στην μάχη της παραμονής

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ηλίας Χάψας με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μυσιρλή της ΕΠΣ Σερρών

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ (Καμπουρίδης): Καραπατσιάς, Βουτυράς, Ιγνατίου, Καραγιαννίδης, Μουτζούρης, Ρανδζής, Ιβανίδης, Κώστας, Πανυτσίδης, Μποζίδης, Ξανθόπουλος. Επαιξαν και οι Ξιφιλίνος, Ιωαννίδης, Μάρτος, Δημητρίου, Κασιούρας.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Αν. Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης (83′ Ιωάννου), Κερεμιτσής (46′ Αβραμίδης), Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης, Σιδηρόπουλος, Τσέκος (73′ Ρίζος), Τυριάκης, Γιαννακός (63′ Τζώνης, 73′ Στριγκώνης), Αλή.

Share it