Search

Η ξεχωριστή αφιέρωση στον Θάνο από παίκτες και ΠΑΕ ΠΑΟΚ, της νίκης στο Περιστέρι!

Στην κορυφή του πρωταθλήματος της Super League 1 παρέμεινε ο ΠΑΟΚ που πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο, με το πιο ξεχωριστό πάντως να είναι πως τόσο η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ όσο και παίκτες της ομάδας δεν παρέλειψαν να αφιερώσουν τη νίκη στον 14χρονο Κομοτηναίο Θάνο Κοτσίδη που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή αλλά και στον Κύπριο οπαδό του ΠΑΟΚ, Νάσο Κωνσταντίνου που το 2017 έχασε την ζωή του από δολοφονική επίθεση χούλιγκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα αμέσως μετά το πέρας του αγώνα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ποστάρισμα της έγραψε: “Μια ομάδα, μια γροθιά, μια οικογένεια! ⚫⚪
Για τον Νάσο και τον Θάνο…”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ενώ μετά το τέλος του αγώνα τόσο ο Σβάμπ(φωτο κατω) όσο και ο Ζίφκοβιτς αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους στο εξτρά κίνητρο που είχαν για τη νίκη. Με τον Αυστριακό σκόρερ του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ να αναφέρει “Είμαστε μία οικογένεια και θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον μικρό Θάνο που έχασε την ζωή του σήμερα και στον Νάσο που αν ζούσε θα είχε γενέθλια”. Ενώ από την πλευρά του ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας “Η νίκη είναι αφιερωμένη στο Νάσο και στο Θάνο που δεν είναι πια κοντά μας.”

Share it