Search

Σοκ και θλίψη στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης για τον θάνατο του 14χρονου Θάνου Κοτσίδη

Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν την στεναχώρια που έχει φέρει στο ποδόσφαιρο της Ροδόπης αλλά και όλη την Θράκη η είδηση του αδόκητου χαμού του 14χρονου μαχητή, Θάνου Κοτσίδη που πάλεψε σαν θηρίο κόντρα στην “κακιά αρρώστια” αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε

Σπαρακτικός είναι ο τρόπος που αποχαιρέτησαν τον δικό τους Θανούλη η Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αλλά και η ΕΠΣ Θράκης, καθώς ήταν μέλος των Μικτών ομάδων της Ένωσης.

Το δελτίο τύπου της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής αναφέρει:

“Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Ακαδημία μας από σήμερα μετά την απώλεια του πολύ αγαπημένου μας παιδιού Θάνου Κοτσίδη, του δικού μας Θανουλη.
Θα θέλαμε να εκφρασουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.
Το τελευταίο διάστημα, ο Θάνος έδινε με γενναιότητα και σθένος μια άνιση μάχη με τον πιο σκληρό αντίπαλο.
Ξεκίνησε τα πρωτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στην Ακαδημία μας από την ηλικία των 5 ετών όπου τον διεκρινε το ήθος, η ταπεινότητα, η αποφασιστικότητα, η εργατικότητα, έμαθε να είναι μαχητής από μικρός, να σέβεται προπονητές-αντιπάλους-συμπαίκτες και συμμετείχε σε μεγάλες επιτυχίες της Ακαδημίας.
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας κηρύσσεται τριήμερο πένθος στην Ακαδημία μας και αναστολή όλων των αγωνιστικών δραστηριοτήτων.
Καλό ταξίδι Θάνο στην γειτονιά των αγγέλων. Θα κάνουμε τα πάντα για να νιώθεις υπερήφανος και να χαμογελάς με τις επιτυχίες της αγαπημένης σου ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα μας προσεχείς από εκεί ψηλά!
Καλό παράδεισο και καλή αντάμωση Θανούλη.”
Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Θράκης αναφέρει:

Μας άφησε για τους ουρανούς ο Θανούλης, θλίψη στην ποδοσφαιρική Ροδόπη

Στην τρυφερή ηλικία των δεκατεσσάρων χρόνων αναχώρησε για την γειτονιά των Αγγέλων ο Αθανάσιος Κωτσίδης. Πάλεψε με την ασθένεια, όπως μαχητής ήταν και στην ποδοσφαιρική του παρουσία στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ και στην Μικτή ομάδα Κ-14. Έφυγε και μας γέμισε θλίψη. Θα τον θυμόμαστε πάντα, μια γλυκιά ανάμνηση στο μυαλό και στην ψυχή μας.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Δαμιανός Γαβριηλίδης, σύσσωμη η Διοίκηση της Ένωσης, διερμηνεύοντας τα συναισθήματα της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Ροδόπης, συμπαραστέκονται στον πόνο της οικογένειας του Θανούλη, εκφράζοντας τα θερμά τους συλλυπητήρια στους γονείς του.
Σήμερα Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, λόγω του θλιβερού γεγονότος, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των Ομάδων Υποδομών της ΕΠΣ Θράκης, καθώς και ο αγώνας της Β΄ κατηγορίας, ΠΑΟΚ Κομοτηνής – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων Β΄.

Share it