Search

Με Ιβάν Σίλβα απέφυγε την εντός έδρας ήττα από ΠΑΟΚ Κρηστώνης ο Πανθρακικός!(+pics)

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση ο Πανθρακικός αναγκάστηκε να “συμβιβαστεί” με εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στον μαχητικό ΠΑΟΚ Κρηστώνης σε ένα ματς που έγινε σε βαριά ατμόσφαιρα λόγω της είδησης του αδόκητου χαμού του μικρού Θάνου Κοτσίδη τον οποίο τίμησαν με πανό οι φίλοι του “Πάνθραξ” ενώ πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Η ομάδα του Γιώργου Μαραντά σε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο είχε φλύαρη υπεροχή χωρίς όμως να απειλεί την εστία του ΠΑΟΚ Κρηστώνης που παρατάχθηκε με στόχο να διαφυλάξει το μηδέν κάτι που κατάφερε με χαρακτηριστική άνεση στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους Κομοτηναίους και στο 49′ ο Αγαθαγγελίδης σκόραρε για το 0-1 στην πρώτη ουσιαστικά τελική της Κρηστώνης στο ματς. H ομάδα της Κομοτηνής μετά το γκολ αφυπνίστηκε και προσπάθησε να απειλήσει όμως στο 68′ έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινης του Χουάν Λαρέα για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα του Γιώργου Μαραντά συνέχισε να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και στο 81′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χιντζίδη ο Ιβάν Σίλβα πήρε την κεφαλιά κάνοντας το 1-1. Σκορ που έμεινε μέχρι τέλους καθώς στις καθυστερήσεις η προσπάθεια του Ρουμπιέ δεν βρήκε στόχο.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Παναγιώτης Κτίστης με βοηθούς τους Σάββα Ασικίδη και Γιώργο Κουτσογιάννη της ΕΠΣ Ξάνθης

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ(Γ. Μαραντάς): Παϊτάρης, Καλογρανάς, Σαπνάρας, Λαρέα, Κωσταρέλης, Ιβάν Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Ρουμπιές, Γιαννακιτσίδης, Γκουτσίδης, Παχούμης.

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Κυριακίδης, Παπαδόπουλος Κ., Μαυροκεφαλίδης, Νίκος, Αγαθαγγελίδης, Τριφηνόπουλος, Αϊβάζης, Σακαλίδης, Παυλίδης, Τριανταφυλλίδης, Κυρανάς

Share it