Search

Μα βασικό τον Μιχάλη Παπαδόπουλο η ισοπαλία της Εθνικής U16 με Τουρκία στο Aegean Cup!

Με τον ξανθιώτη μέσο του ΠΑΟΚ, Μιχάλη Παπαδόπουλο(τον βλέπετε με το νούμερο 20) βασικό, με πολύ καλή εμφάνιση, η Εθνική Κ16 αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την διοργανώτρια Τουρκία στο Κουσάντασι όπου διεξάγονται οι αγώνες του τουρνουά Aegean Cup 2024.

Η Τουρκία προηγήθηκε με κεφαλιά του Ντεμιρμπάγκ στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους και η Ελλάδα ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Μπέρδου στο 80′. Στο 20′ η Ελλάδα κέρδισε πέναλτι αλλά ο Τούρκος τερματοφύλακας Νταντούκ νίκησε τον Σιδηρόπουλο.

Αυτό ήταν το δεύτερο ματς της Εθνικής μας μετά τη νίκη της πρεμιέρας με 1-0 επί της Τσεχίας, με τον ξανθιώτη αμυντικό μέσο που αναδείχτηκε απο την Ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού και από το καλοκαίρι είναι μέλος της Κ16 του ΠΑΟΚ(θυμηθείτε ΕΔΩ) να έχει επίσης καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε.

Στο πλευρό της Εθνικής Κ16 στο Κουσάντασι βρίσκεται και ο  Εβρίτικης καταγωγής, τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης. Στο τελευταίο ματς του τουρνουά η Εθνική μας θα παίξει την Παρασκευή με την Ιρλανδία.

Share it