Search

Μεγάλη μεταγραφή για τον Μιχάλη Παπαδόπουλο από τον Ηρακλή Ζυγού στην Κ16 του ΠΑΟΚ!

Με την φανέλα του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται ο 15χρονος ταλαντούχος ξανθιώτης ποδοσφαιριστής, που αποτελεί ένα από τα hot prospect του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Μια μεταγραφή που δρομολογείται εδώ και αρκετό καιρό καθώς οι “ασπρόμαυροι” καιρό τώρα έχουν ψηλά στην λίστα τους τον ταλαντούχο ξανθιώτη μέσο με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του τόσο με την Μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, όσο και με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού τόσο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης όσο και στα τουρνουά που έχει λάβει μέρος. Μάλιστα ο Μιχάλης προέρχεται από μια τρομερή σεζόν με γεμάτες συμμετοχές στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης

Έτσι με ικανοποίηση τα αδέρφια Δημήτρης και Κώστας Τερζανίδης αποδέχτηκαν με ικανοποίηση την κλήση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ώστε ο Μιχάλης να υπογράψει και να ενταχθεί στην Κ16 του “Δικέφαλου” μια μεταγραφή ιδιαίτερα σημαντική καθώς ο Μιχάλης προέρχεται από την Ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού. Στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο περήφανος πατέρας, Διονύσης.

Η επίσημη ενημέρωση του Ηρακλή Ζυγού αναφέρει:

🆕Ο Ηρακλής Ζυγού Ξάνθης ανακοινώνει ότι ο 15χρονος ποδοσφαιριστής μας Μιχάλης Παπαδόπουλος, θα αγωνίζεται πλέον στον ΠΑΟΚ. Μετά από μία εξαιρετική διαδρομή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας επί σειρά εννιά ετών, ο Μιχάλης ήταν φέτος ο βασικός κεντρικός μέσος στην ανδρική μας ομάδα (σεζόν 2022-23) που κατέκτησε την 3η θέση στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ παράλληλα βίωσε όλες τις επιτυχίες της Κ-15 με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Gallini Cup τον Ιούνιο του 2023 στη Βουδαπέστη.
👉Υπό τις οδηγίες του Άγγελου Χασιώτη και του Γιάννη Κυραπογλου ο νεαρός Ξανθιωτης εξέλιξε το ταλέντο του με συνεχή και συνεπή δουλειά στο γήπεδο και με ενέργειες του γενικού διευθυντή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ κυρίου Βαγγέλη Πουρλιοτοπουλου, αποτελεί πια μέλος της ακαδημίας του ΠΑΟΚ.
☑️Του ευχόμαστε υγεία πρώτα από όλα και πολλές επιτυχίες στο ποδοσφαιρικό του “άλμα” και είμαστε βέβαιοι πως ο εξαιρετικός του χαρακτήρας αποτελεί εφόδιο για νέες μεγάλες διακρίσεις!

Share it