Search

Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 15η αγωνιστική στην Γ’ Εθνική!

Στην Γ’ Εθνική στρέφονται σήμερα τα βλέμματα, με το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 15η στροφή. Όλες οι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου ξεκινούν στις 15:00 και για την εξέλιξη τους θα ενημερώνεστε live από το SportsAddict.gr.

Αναφορικά με τις ομάδες της Θράκης, πολύ σημαντικό παιχνίδι έχει ο Άρης Αβάτου που υποδέχεται τον δεύτερο της βαθμολογίας Νέστο Χρυσούπολης σε ένα ιδιαίτερα καθοριστικό παιχνίδι για τους γηπεδούχους, ενώ στην Ορεστιάδα ο Ορέστης υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου θέλοντας να δώσει συνέχεια στα πολύ θετικά αποτελέσματα που τον έχουν φέρει στην τρίτη θέση. Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Αετό Βαρβάρας θέλοντας να αποχαιρετήσει τους φίλους του με νίκη στο τελευταίο εντός του 2023, ενώ στο Κιλκίς ταξιδεύει ο Άρης Πετεινού για το “εξάποντο” παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Στα υπόλοιπα ματς η πρωτοπόρος Καβάλα έχει δύσκολη έξοδο στη Θέρμη με Θερμαϊκό, στην Χαλκιδική η Χανιώτη με νέο προπονητή(δείτε ΕΔΩ) θα υποδεχθεί σε ένα πολύ σημαντικό ματς τη Νίκη Ευκαρπίας, ενώ τοπικό ντέρμπι έχουμε στη Βέροια με την Αγία Μαρίνα αντιμετωπίζει την μεγάλη ομάδα του Νομού Ημαθίας. Τέλος ντέρμπι της ΕΠΣΜ θα έχουμε στην Επανομή με την Αναγέννηση να υποδέχεται τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την μάχη της παραμονής.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές:

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 15:00

Μ.Α. Αγίας Μαρίνας – Βέροια (Ασλανίδης, Τραούδας, Μαυρογιώργης – Πιερίας)
ΑΟ Χανιώτης – Νίκη Ευκαρπίας (Λαμπρίδης, Αρέστης, Σαμαράς – Πέλλας)
Θερμαϊκός Θέρμης – ΑΟ Καβάλα (Καρυπίδης, Κονισπολιάτης, Μαυρίδης – Κιλκίς)
Ορέστης Ορεστιάδας – Απόλλων Παραλιμνίου (Σιουμπάρας – Δράμας, Παπαδόπουλος, Σιώνη – Θράκης)
Άρης Αβάτου – Νέστος Χρυσούπολης (Κωστούλας – Άρτας, Γκιόση, Διονίδης – Θράκης)
ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Άρης Πετεινού (Καπρέτσος, Παντικίδης, Χρυσανίδης – Μακεδονίας)
Πανθρακικός – Αετός Βαρβάρας (Τσοπουλίδης, Τόσκας, Εμίν Κεχαγιά – Ξάνθης)
Αναγέννηση Επανομής – Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας (Χάψας, Βακουφτσής, Παπαδόπουλος – Σερρών)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ.

Share it