Search

Γ΄ Εθνική: Νέα αλλαγή προπονητή στα “τσακάλια” του 1ου ομίλου, στο τιμόνι ο πολύπειρος Ανδρέας Παντζιαράς!

Δεύτερη αλλαγή προπονητή θα έχουμε στην ομάδα του ΑΟ Χανιώτη καθώς μετά την λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Διλμπέρη και ο Κώστας Γαλτσίδης αποτελεί πλέον παρελθόν με τα “τσακάλια” να έρχονται σε συμφωνία με ένα πολύ έμπειρο προπονητή, τον Ανδρέα Παντζιαρά

Μάλιστα ο Παντζιαράς θα κάνει άμεσα ντεμπούτο απο το ματς με τη Νίκη Ευκαρπίας, ενώ στο πλευρό του θα έχει τον Σταύρο Βασιλόπουλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της Χανιώτη αναφέρουν:

Ο Α.Ο. Χανιώτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Ανδρέα Παντζιαρά.
🔴 | Ο κ. Παντζιαράς γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1976 στην Κύπρο και έχει σπουδαία πορεία σε συλλόγους Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, όπως Πυρσός Γρεβενών, Οδυσσέας Αναγέννησης, Τηλυκράτης Λευκάδας, Απόλλων Καλαμαριάς, Πανσεραϊκός, Δόξα Δράμας, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Άρης Παλαιοχωρίου και Μακεδονικός.
🔴 | Ακόμη, διετέλεσε προπονητής των Πλατανιά, Απόλλωνα Πόντου και Τηλυκράτη Λευκάδας, ομάδες Super League 2.
🤝 | Καλωσορίζουμε τον Ανδρέα Παντζιαρά στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του!
Ο Α.Ο. Χανιώτης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Σταύρου Βασιλόπουλου για τη θέση του γυμναστή/βοηθού προπονητή για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2023/24.
🔺 | Ο Σταύρος Βασιλόπουλος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, εργαζόταν ως γυμναστής μέχρι πρότινος στην ομάδα του Καμπανιακού.
🤝 | Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στο έργο του!

Share it