Search

Το ευχαριστώ του Πανθρακικού στον Δήμο Μπαξεβανίδη και οι ευχές για το μεγάλο του άλμα!

Ένας νέος δρόμος ανοίχτηκε στην μεταποδοσφαιρική καριέρα του Μάκη Μπαξεβανίδη, ο οποίος μετά το σύντομο πέρασμά του από τις ακαδημίες του Πανθρακικού στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή, μετακόμισε στον Παναθηναϊκό όπου ήδη ανέλαβε ρόλο στο τμήμα scouting της ΠΑΕ.

Ο Πανθρακικός με ένα μήνυμα στα social media, δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει για την προσφορά του στον σύλλογο, τον πρώην ποδοσφαιριστή, ευχόμενος τα καλύτερα. Αναλυτικά:

“Σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός Οργανισμός του Πανθρακικού είναι υπερήφανος για την εξέλιξη και τη μετακίνηση του μέχρι πρότινος τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών μας Μάκη Μπαξεβανίδη στο τμήμα scouting της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Μπαξεβανίδης, στο διάστημα που βρέθηκε στις ακαδημίες μας, τίμησε με το παραπάνω το σύλλογο μας και “δέθηκε” με τα παιδιά, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.
Νιώθουμε υπερηφάνεια για τον δικό μας Μάκη, καθώς είναι πολύ τιμητικό για την ομάδα μας να αποτελεί “σκαλοπάτι” για επαγγελματική εξέλιξη και ανέλιξη και είμαστε σίγουροι πως και εκεί θα αφήσει το στίγμα του μέσω της συνέπειας και της σκληρής δουλειάς και όλων των αξιών που τον διέπουν.
Σε ευχαριστούμε Μάκη για όλα και σου ευχόμαστε τα καλύτερα! Και όπως ζήτησες από τα παιδιά “συνεχίστε τη σκληρή δουλειά, ακούγοντας τους προπονητές σας και το μέλλον είναι μπροστά σας””

Share it