Search

Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 7η αγωνιστική στην Γ’ Εθνική!

Στην Γ’ Εθνική στρέφονται σήμερα τα βλέμματα καθώς σήμερα Κυριακή, με το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 7η στροφή. Όλες οι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου ξεκινούν στις 16:00 και για την εξέλιξη τους θα ενημερώνεστε live από το SportsAddict.gr.

Αναφορικά με τις ομάδες της Θράκης, μεγάλο παιχνίδι έχει στην Δράμα ο Πανθρακικός που θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες με Γιώργο Αμανατίδη στο τιμόνι ενώ σπουδαίο είναι και το ματς του Ορέστη στην Καβάλα με τον πρωτοπόρο ΑΟΚ με τις δύο ομάδες να είναι αήττητες έως τώρα. Πολύ δυνατό παιχνίδι περιμένει και τον Άρη Αβάτου που δοκιμάζεται στο Παραλίμνιο Σερρών με τον τοπικό Απόλλωνα, ενώ ο Άρης Πετεινού ενισχυμένος με Κοτσάκη(δείτε ΕΔΩ) και Ερτουρούλ(δείτε ΕΔΩ) υποδέχεται στην Φελώνη τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου με στόχο την πρώτη εντός έδρας νίκη

Previous slide
Next slide

Στα υπόλοιπα ματς ο δεύτερος της βαθμολογίας Θερμαϊκός δοκιμάζεται στην Ευκαρπία ενώ στην Βαρβάρα ο Αετός με νέο προπονητή υποδέχεται την Αναγέννηση Επανομής. Στην Ημαθία η Βέροια υποδέχεται τον Χανιώτη και η Αγία Μαρίνα τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Σε μια αγωνιστική που άνοιξε με τη νίκη του Νέστου Χρυσούπολης επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνης με 4-1(δείτε ΕΔΩ πως)

Οι διαιτητές των αναμετρήσεων με ένα κλικ ΕΔΩ.

Share it