Search

Επιστρέφει στην Ξάνθη και ενισχύει τον Άρη Πετεινού ο Αλή Ερτουρούλ!

Σε νέα μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Άρης Πετεινού που επισημοποίησε την επιστροφή στα πάτρια εδάφη του ξανθιώτη μεσοεπιθετικού, Αλή Ερτουρούλ με ελεύθερη μεταγραφή από την Ιταλική Apice Calcio

Ο Αλή που ανδρώθηκε στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ φτάνοντας στο ανδρικό τμήμα οπού και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2020. Τον Γενάρη του 2022 μετακινήθηκε για ένα εξάμηνο στο Νέστο Χρυσούπολης ενώ το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν αγωνίστηκε στην Super League 2 με την φανέλα του Θεσπρωτού και εν συνεχεία επέστρεψε στην Ξάνθη για χάρη του Άρη Αβάτου.

Το καλοκαίρι έχοντας εξαιρετική παρουσία σε δοκιμαστικά Ιταλικών ομάδων πήρε μεταγραφή για την Ιταλική Apice Calcio 1964, με τον Άρη Πετεινού να τον πείθει να φορέσει ξανά τα “κιτρινόμαυρα” αυτή την φορά του Πετεινού και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας στην παρθενική της παρουσία στην Γ’ Εθνική. Ο Αλή προπονείται εδώ και μέρες με την ομάδα με το δελτίο του να βγαίνει την Παρασκευή και άμεσα τίθεται στην διάθεση του Ανέστη Νεοφυτίδη για το πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς στην Φελώνη(22/10, 16:00 LIVE SA) με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Αρης Πετεινού ανακοινώνει την απόκτηση του Ξανθιώτη εξτρέμ Αλή Ερτουρούλ.
Γεννημένος στις 21-02-2003 , έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την ομάδα του ΑΟΞ ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομών της σε όλες τις ηλικίες φτάνοντας στο αντρικό τμήμα και υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο το 2020.
Ακολούθησε ο Θεσπρωτός στην Β Εθνική και εν συνεχεία ο Άρης Άβατου ενώ την φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε την χρόνια στην Ιταλική Apice Calcio 1964.
Αλή καλώς ήρθες στην ομάδα μας , ευχόμαστε υγεία και επίτευξη των στόχων σου.

Share it