Search

Πρώτη διεθνής κούπα με την φανέλα του ΠΑΟΚ για τον Μιχάλη Παπαδόπουλο!

Εντυπωσιακή πρωτιά πέτυχε η Κ16 του ΠΑΟΚ, με τον ξανθιώτη μέσο Μιχάλη Παπαδόπουλο σε όλα τα ματς να έχει εξαιρετική παρουσία, που κατέκτησε το Istria Youth Cup 2023 που διεξήχθη στην χερσόνησο της Ίστρια στην Κροατία.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε κατά σειρά των Ρέιντζερς(2-0), Σάλτσμπουργκ(1-0), Ουντινέζε(1-0) στον μεγάλο τελικό επικράτησε με 3-1 της Εθνικής Κ16 της Κροατίας!

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Ιδανικά λοιπόν ξεκίνησε την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο ταλαντούχος νεαρός ξανθιώτης μέσος, Μιχάλης Παπαδόπουλος που πήρε μεταγραφή στους “ασπρόμαυρους” από την Ακαδημία του Ηρακλή Ζυγού. Κερδίζοντας από τις πρώτες του κιόλας παρουσίες στην προπόνηση και τα φιλικά την εμπιστοσύνη των προπονητών

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτέλεσαν οι:

Μητρούσης, Μπέλλης, Αυγητίδης, Γκιόκα, Μεγγίδης, Κυριαζίδης, Λουτζιανιώτης, Παπαδόπουλος, Λέλεκας, Λαζαρίδης, Τασιούλας, Καρασαββίδης, Μπακαλίδης, Κρομμύδας, Καραγκιόζης, Αρετής, Σιδηρόπουλος, Μαύρος, Γεωργιάδης, Κοβάλ. Συνόδεψαν οι προπονητές Βασίλης Μήττας, Παναγιώτης Δημητριάδης, ο γυμναστής Βαγγέλης Αλεξόπουλος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Νίκος Μπογδάνος και ο φυσιοθεραπευτής Σταύρος Χαραλαμπίδης.

Share it