Search

Από την ανδρική ομάδα του συλλόγου στον Σπάρτακο Β’ ο Παναγιώτης Βουνάτσος

Το τιμόνι του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων Β’ ανέλαβε ο Παναγιώτης Βουνάτσος.

Ο κόουτς Βουνάτσος, έχει ήδη δώσει τα διαπιστευτήριά του στον Σπάρτακο εδώ και αρκετά χρόνια, με την πολλή δουλειά του τόσο στην ανδρική ομάδα, όσο και στις ακαδημίες.

Ο τεχνικός με καταγωγή από το Θρυλόριο υπήρξε προπονητής της Αναγέννησης Ποντίων, ενώ σαν ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Απόλλων Καλαμαριάς, Πανθρακικό και Δόξα Γρατινής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ως Ακαδημία Σπάρτακος ανακοινώνουμε πως ο Παναγιώτης Βουνάτσος αναλαμβάνει και το ελπιδοφόρο τμήμα Κ16 της Ακαδημίας μας.

Βασιζόμενοι στην εμπειρία του ίδιου αλλά και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, έχουμε ως στόχο τη σωστή ποδοσφαιρική διαπαιδαγώγηση των παιδιών αλλά και την εκμάθηση όσων περισσότερων ποδοσφαιρικών στοιχείων, τεχνικών και τακτικών.
Κύριο μέλημα της Ακαδημίας μας είναι η παραγωγή νέων ταλέντων-παιχτών με στόχο να μεταπηδήσουν στην ανδρική ομάδα της Ακαδημίας ή ακόμη περισσότερο σε κάποια ομάδα ανώτερης κατηγορίας.
Ο Παναγιώτης ανήκει στο προπονητικό δυναμικό της Ακαδημίας μας εδώ και αρκετά χρόνια και η εμπιστοσύνη απέναντι στο πρόσωπό του είναι μεγάλη.
Του ευχόμαστε ότι καλύτερο και κάθε επιτυχία στη νέα σεζόν και στα νέα του καθήκοντα !”

Share it