Search

Φορτσάτος ξεκινά τη φετινή σεζόν ο Πόντος Θρυλορίου

Με τη διάθεση στα ύψη και με πολλές προσδοκίες να πρωταγωνιστήσει ξεκινά τη φετινή σεζόν ο Πόντος Θρυλορίου.

Ο ιστορικός σύλλογος μετά την περσινή 8η θέση, δείχνει διατεθιμένος για υψηλότερες πτήσεις, μιας που πολλοί είναι οι τομείς που εμφανίζεται ανανεωμένος.

Γήπεδο, προπονητής και ρόστερ είναι μόνο μερικοί από αυτούς, με τον πρώτο να φαντάζει ως ο σπουδαιότερος, καθώς μετά από 12 χρόνια προσφυγιάς, ο Πόντος θα επιστρέψει φέτος στην φυσική του έδρα στο Θρυλόριο, σε ένα γήπεδο στολίδι, από το οποίο θα υπάρχουν προσεχώς…χειροπιαστά νέα.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις υπό τις οδηγίες του νέου της προπονητή, Κυριάκου Χριστοδουλάκη, με καλές παρουσίες στα φιλικά προετοιμασίας, με τελευταία την εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟΞ.

Όσο για το ρόστερ, ο βασικός κορμός παρέμεινε για άλλη μια σεζόν, με τις προσθήκες που έγιναν να φτάνουν τις..11! Γιώργος Πουλιάνας, Γιώργος Κοιλάδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Σάββας Νικολαΐδης, Γιάννης Θεοδωρίδης, Γαβριήλ Κουβαλάκης, Γιώργος Καραγκιόζης, Τάσος Καμενίδης, Αντώνης Στεργάκης, Ευθύμης Μαντέλης και Ρίζος Τζερκτζόγλου ήρθαν για να ενισχύσουν το ρόστερ που προϋπήρχε, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ενθαρρυντικά.

Τα αξιοσημείωτα στην ομάδα του Πόντου πολλά. Ποδοσφαιριστές που βοήθησαν ως πιστοποιημένοι διασώστες, κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στην περιοχή μας, ρόστερ που σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από ντόπιους Θρυλοριότες παίκτες, ενώ αναφορικά με τις μεταγραφές, ίσως η πιο ηχηρή να ήταν αυτή του Ρίζου Τζερκτζόγλου, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ιστορικό Πανιώνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Από τον ιστορικό Πανιώνιο στον ιστορικό Πόντο Θρυλορίου ο 18χρονος Ρίζος Τζερκτζόγλου.Ο αριστεροποδαρος ακραίος ποδοσφαιριστής επέλεξε να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του δράση στην ομάδα μας καθώς είδε ότι το κλίμα, οι στόχοι και οι οργανωτικές δομές του Πόντου εκπληρώνουν στο έπακρο τις προσδοκίες του..Καλώς ήρθες Ρίζο..”

Share it