Search

Φιλικό με χρήσιμα συμπεράσματα και δοκιμές για τον ΑΟΞ με Πόντο Θρυλορίου

Την πρώτη του ήττα – έστω και σε φιλικό παιχνίδι – υπέστη ο ΑΟΞ που ηττήθηκε με σκορ 1-2 από την ομάδα του Πόντου Θρυλορίου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Le Chalet.

Η ομάδα του Χρήστου Μαλαδένη που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, μια και δεν έπαιξαν οι Φικρή, Μιχάλης Μαλαδένης, Χαριτίδης, Σπυριδωνίδης, Μπουρλόγλου και Πουτακίδης, με τον κόουτς του ΑΟΞ να κάνει διάφορες δοκιμές δίνοντας χρόνο κυρίως σε νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Ο ΑΟΞ προηγήθηκε στο 47′ με τέρμα του Τάσου Καρακάση από κοντά, για να ισοφαρίσει η ομάδα της Ρόδοπης στο 56′ με αυτογκόλ του Ανηπαρόπουλου σε μια άτυχη στιγμή για τον ξανθιώτη αμυντικό καθώς μετά από σουτ του Ξένου η μπάλα κόντραρε πάνω του και κατέληξε στα δίχτυα. Η νίκη για την ομάδα του Πόντου ήρθε στο 70′ με σουτ του Μπάρκουλα.

Το ματς έγινε σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων. Πλέον στον ΑΟΞ στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου(7/10) με τη Μύκη για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης, ενώ η ομάδα του Θρυλορίου έδωσε το τελευταίο της φιλικό και έδειξε πανέτοιμη για το ματς της πρεμιέρας με ΠΑΟ Κοσμίου.

Share it