Search

Πανθρακικός και Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου στην τέταρτη έκδοση του Super Cup ΕΠΣ Θράκης “Νικόλαος Ντοσίδης”

Η περσινή Πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ο περσινός Κυπελλούχος, Πανθρακικός, θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το πέμπτο Super Cup της ΕΠΣ Θράκης και τέταρτο με την επωνυμία του αείμνηστου Νίκου Ντοσίδη, για δεύτερη φορά μετά το 2020.

Δεν θα πρέπει να λησμονούμε άλλωστε, πως η διοργάνωση επανήλθε στο ενεργητικό της ένωσης, προς τιμήν του πρώην νεαρού διαιτητή, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από αυτή τη ζωή στις 22 Σεπτεμβρίου του 2018, ενώ έδινε τα απαραίτητα διαιτητικά τεστ προετοιμασίας, της τότε ερχόμενης σεζόν και διεξάγεται κάθε χρόνο το πλησιέστερο Σαββατοκύριακο σε αυτή την ημερομηνία.

Την φετινή σεζόν βέβαια, διεξάγεται Τετάρτη και συγκεκριμένα μια εβδομάδα αργότερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στην περιοχή μας.

Πέρυσι, ο Πανθρακικός είχε κατακτήσει την κούπα για δεύτερη φορά στην ιστορία του, επικρατώντας της Δόξας Γρατινής με 3-1 στην παράταση, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας. Ακόμα στους προηγούμενους Τελικούς, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου είχε επικρατήσει με 3-2 στην παράταση (2-2 κ.δ.) της Ελπίδας Σαπών το 2019 και ο Πανθρακικός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 2-1 το 2020, στον προηγούμενο Τελικό, μεταξύ των δύο φετινών διεκδικητών. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές της χιλιετίας ο Ορφέας Κομοτηνής είχε επικρατήσει με 4-1 του Πανθρακικού στο πρώτο Super Cup της ΕΠΣ Θράκης.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η Ένωση, ο Τελικός του ΔΑΚ Κομοτηνής που θα σημαίνει και την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, έχει εκ νέου φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με τα έσοδα να διατίθενται για την ενίσχυση πυρόπληκτης οικογένειας με τέκνο ΑμΕΑ. Θυμηθείτε ΕΔΩ τους διαιτητές που ορίστηκαν να διευθύνουν το ματς

Share it