Search

Νέα διπλή προσθήκη για τον Παύλο Μελά Κουτσού που φορτσάρει για τον χορό της Παρασκευής!

Μια ενδεκάδα μεταγραφές έφτασε ο Παύλος Μελάς Κουτσού που συνεχίζει την ενίσχυση του κάνοντας δικούς του και τους Άγγελο Ιωαννίδη & Ρεφίκ Τεφήκογλου

Ο Τεφήκογλου αγωνίζεται ως αμυντικός και την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Θαλασσιά, ενώ ο Δραμινός γκολκίπερ πέρσι ήταν στο ρόστερ του Άρη Αβάτου.

Έτσι η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά έφτασε τις 11 μεταγραφές έχοντας ήδη αποκτήσει τους: Ανδρέα Σαμαρά, Νίκο Σεβδίλη, Κώστα Μίλκογλου, Πέτρο Σεβδίλη, Γιώργο Μπιζάνη, Παντελή Τσαπατώλη, Κυριάκο Αβερόπουλο, Βασίλη Σιδηρά, Ρεφήκ Τεφίκογλου και Άγγελο Ιωαννίδη, και δεν σταματά εδώ καθώς δεδομένα θα αποκτηθούν 2-3 ακόμα παίκτες

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Βέβαια πέρα απο το αγωνιστικό άπαντες στον Παύλο Μελά ανεβάζουν ρυθμούς για τον πολυδιαφημισμένο χορό της ομάδας που έχει μετατεθεί για την Παρασκευή(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Αναλυτικά τα δυο δελτία τύπου αναφέρουν:

“Νέα μεταγραφική προσθήκη στην ομάδα μας!

Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ρεφήκ Τεφήκογλου! Ο ποδοσφαιριστής , γεννημένος στις 01/2/2004, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας , ενώ από μικρός ξεκίνησε στις ακαδημίες της ΑΕΞ. Τα τελευταία 3 χρόνια αγωνιζόταν με την φανέλα της Αναγέννησης Θαλασσιάς!

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή αγωνιστική σεζόν με επιτυχίες και πάνω από ολα υγεία και μακρυά από τραυματισμούς !

Καλώς ήρθες Ρεφήκ!”

“Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Δραμινού τερματοφύλακα , Άγγελου Ιωαννίδη !

Γεννημένος στις 18 Ιουλίου του 2003 , ο Ιωαννίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από της ακαδημίες της Δόξας Δράμας και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις φανέλες του Πανδραμαϊκού, της Προσοτσάνης , ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη Αβάτου στην Γ´ εθνική κατηγορία!

Ο Παύλος Μέλας Κουτσού καλωσορίζει τον Άγγελο Ιωαννίδη και του εύχεται επιτυχίες και υγεία πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς! “

Share it