Search

Σε νέα ημερομηνία ο χορός του Παύλου Μελά Κουτσού: “Σεβόμενοι κάθε έναν άνθρωπο που δοκιμάζεται στις φωτιές”

Η όλη κατάσταση με τις πυρκαγιές στην Θράκη οδήγησαν τους ιθύνοντες του Παύλου Μελά, που έχουν ρίξει πολύ σκληρή δουλειά για αυτό τον χορό, να προχωρήσουν σε αλλαγή της ημερομηνίας της ετήσιας εκδήλωσης τους η οποία μεταφέρεται για την 1η Σεπτεμβρίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει χαρακτηριστικά:

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ!!!!

Η ποδοσφαιρική ομάδα, Παύλος Μελάς Κουτσού , κατανοώντας ότι αρκετοί συνάνθρωποι μας περνάνε δύσκολες ώρες λόγο της πύρινης λαίλαπας που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρά στην Θράκη μας , προβαίνει στην αλλαγή ημερομηνίας του ετήσιου χορού μας , με νέα ημερομηνία να ορίζεται η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! Το σωματείο μας κατανοεί πλήρως την σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί γύρω μας και σεβόμενοι κάθε έναν άνθρωπο που δοκιμάζετε αυτές τις μέρες στις φωτιές, αποφασίσαμε να προβούμε σε αυτή την αλλαγή !

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ!!!!!!

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί θα ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Επομένως ,οποίος έχει ήδη κάνει κρατήσει ώστε να εξασφαλίσει την είσοδο του στον ετήσιο χορό μας, δεν χρειάζεται να αγχώνεται για κάτι! Στο θέμα των κρατήσεων , αυτές θα συνεχίζουν να γίνονται κανονικότατα, με γνώμονα πάντα όμως ότι πλέον ο ετήσιος χορός θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!

ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 6937763902 & 6949446402

Share it