Search

“Κόλπο γκρόσο” για τον ΑΟΞ που ντύνει ξανά στα χρώματα του συλλόγου τον Γιάννη Αποστολίδη!(+pics)

Σε ακόμα μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο ΑΟΞ που απέκτησε και ντύνει ξανά στα χρώματα του συλλόγου ένα από τα πιο hot prospect του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, τον Γιάννη Αποστολίδη

Ο γεννημένος το 2008 νεαρός μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΞ,  που το καλοκαίρι έγινε “μήλον της έριδος” μεταξύ μεγάλων ΠΑΕ(δείτε ΕΔΩ) για την απόκτηση του μετά από απόφαση της οικογένειας προτιμήθηκε να παραμείνει εντός Ξάνθης και μετά από την πολύ καλή συνεργασία με τον ΑΠΟΞ αποφασίστηκε ο πολλά υποσχόμενος Αποστολίδης να επιστρέψει στον ΑΟΞ και να ενισχύσει την προσπάθεια της επανεκκίνησης του συλλόγου.

Ο Γιάννης Αποστολίδης που αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες των ΑΠΟΞ και ΑΟΞ, και το καλοκαίρι μετά την διάλευση του ΑΟΞ, επέστρεψε στην Ακαδημία του ΑΠΟΞ αρπάζοντας από τα “μαλλιά” όλες τις ευκαιρίες που του δόθηκαν με πολύ γεμάτες και καλές εμφανίσεις τόσο με την Β’ ομάδα του συλλόγου που αγωνίστηκε στην Γ’ κατηγορία αλλά και στην πρώτη ομάδα με τον Λεωνίδα Πετρίδη να του δίνει πολλές συμμετοχές έχοντας κερδίσει θέση με το σπαθί του παρουσία στην ενδεκάδα της ομάδας παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Πέρα από τις εμφανίσεις με τον ΑΠΟΞ ο Αποστολίδης έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και με την φανέλα της Μεικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης οπού αγωνιζόμενος ως αριστερό εξτρέμ σκόραρε 5 γκολ συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάληψη της δεύτερης θέσης.

Αξίζει και πρέπει να τονιστεί η στάση της Διοίκησης και των υπευθύνων του ΑΠΟΞ που στήριξαν την επιλογή της οικογένειας ο Αποστολίδης να επιστρέψει στον ΑΟΞ και αυτό φάνηκε και στην σημερινή(5/8) συνάντηση των δύο πλευρών στο γήπεδο του ΑΠΟΞ, με τον ΑΟΞ να εκπροσωπείται από τον Γενικό Αρχηγό Παναγιώτη Καμαράκη και τον άμεσο συνεργάτη του Δημήτρη Βούλκο και τον ΑΠΟΞ από τον Τεχνικό Διευθυντή του συλλόγου Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου, που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα με τους ιθύνοντες του ΑΟΞ να εκφράζονται με ιδιαίτερη θέρμη για την στάση του ΑΠΟΞ που διαχρονικά είναι στο πλευρό του ΑΟΞ.

Έτσι μετά την απόκτηση των Αντώνη Χαριτίδη, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αδάμ Ανηπαρόπουλο, Βασίλη Λαζαρίδη, Μιχάλη Μαλαδένη, Θοδωρή Κατσαούνη, Χρήστο Σπυριδωνίδη, Γιώργου Φλώρου, Απόστολου Κιαχίδη, Χρήστου Κρυστάλλη, Χρόνη Μοσχόπουλου, Βαγγέλη Μαλαδένη, Βασίλη Παππά, Ραφαήλ Μαλαδένη, Κώστα Μπουρλόγλου, Θανάση Μοσχίδη, Βαγγέλη & Τάσο Καρακάση και Γιάννη Αποστολίδη  ο ΑΟΞ έφτασε τις 19 μεταγραφές ενίσχυσης και φυσικά δεν σταματά εδώ. Βέβαια άπαντες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους ενόψει και της πρώτης προπόνησης της ομάδας την Κυριακή 6 Αυγούστου(δείτε ΕΔΩ) στις 19:00 που αναμένεται ο κόσμος της ομάδας να δώσει βροντερό παρών

Η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αποστολίδη .

Γεννημένος στις 23/09/2008, ο νεαρός επιτελικός μέσος αποτελεί ποδοσφαιρικό τέκνο των ιστορικών ακαδημιών του ΑΠΟ Ξάνθης.

Ακολούθως μεταγράφηκε στην ομάδα του ΑΟΞ όπου και αγωνίστηκε στις υποδομές του. Μετά τα γνωστά προβλήματα που προέκυψαν στην ομάδα μας, επέστρεψε στον ΑΠΟΞ και από σήμερα 05/08 πραγματοποιεί το γνωστό δρομολόγιο. ΑΠΟΞ…ΑΟΞ.

Ευχαριστούμε την ομάδα του ΑΠΟΞ για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε με ειλικρίνεια κάθε επιτυχία στο έργο τους.

Στον ποδοσφαιριστή καλή δύναμη, πολύ προσπάθεια και ο κόσμος της ομάδας θα είναι μαζί του όπως και με κάθε νεαρό αθλητή που εμπιστεύεται την ποδοσφαιρική μητρόπολη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τον ΑΟΞ.

Share it