Search

Έπιασε μεταγραφικό εννιάρι ο ΑΟΞ που απέκτησε και τον Απόστολο Κιαχίδη!

Μετά την απόκτηση των Αντώνη Χαριτίδη, Παναγιώτη Αραμπατζή, Αδάμ Ανηπαρόπουλο, Βασίλη Λαζαρίδη, Μιχάλη Μαλαδένη, Θοδωρή Κατσαούνη, Χρήστο Σπυριδωνίδη και Γιώργου Φλώρου ο ΑΟΞ ολοκλήρωσε και την 9η μεταγραφή του αποκτώντας και τον Απόστολο Κιαχίδη με ελεύθερη μεταγραφή από την Ασπίδα Ξάνθης.

Ο 29χρονος έμπειρος αμυντικός έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια επανεκκίνησης του ΑΟΞ από την Β’ κατηγορία έχοντας αρκετά χρόνια εμπειρίας στο τοπικό με την φανέλα των Κεσσάνη Ερασμίου, Αστέρα Μαγικού, Αναγέννηση Θαλασσιάς και τα τελευταία χρόνια της Ασπίδας Ξάνθης στην οποία ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΞ αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Απόστολου Κιαχίδη.

Ο αθλητής είναι γεννημένος στις 07/02/1994 και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ. Παιδί των υποδομών του ΑΟΞ μετέχοντας στα εθνικά πρωταθλήματα υποδομών της Super League 1, αγωνίστηκε με επιτυχία σε Κεσσάνη Ερασμίου, Αστέρα Μαγικού και Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Ασπίδα Ξάνθης. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον ιστορικό σύλλογο και την διοίκηση του για την εξαιρετική συνεργασία και ευχόμαστε τα καλύτερα ενόψει της συνέχειας.

Απόστολε, καλή επιτυχία στην αγαπημένη μας ομάδα.

Share it