Search

Σε ρόλο έκπληξη στον Πανθρακικό ο Μάκης Μπαξεβανίδης που ανοίγει νέα σελίδα στην καριέρα του!

Σε μια σπουδαία κίνηση – έκπληξη προχώρησε ο Πανθρακικός με τους ιθύνοντες του συλλόγου να καταφέρνουν να πείσουν τον Μάκη Μπαξεβανίδη να ενταχθεί στην “πράσινη οικογένεια” όχι ως ποδοσφαιριστής αλλά ως Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου!

Ο Κομοτηναίος άλλοτε αρχηγός του ΑΟΞ μετά από μια σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα με τελευταία του σεζόν την προπέρσινη στον Απόλλωνα Σμύρνης “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά παρά την πίεση να συνεχίσει και έχοντας αρκετές προτάσεις στα χέρια του. Με τους ιθύνοντες του Πανθρακικού να καταφέρνουν να τον πείσουν να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου όχι ως ποδοσφαιριστής αλλά ως νέος Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάκη Μπαξεβανίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Τεχνικού Διευθυντή στις ακαδημίες του συλλόγου μας!
Ο κ. Μπαξεβανίδης, αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που ανέδειξε η Ροδόπη, αγωνιζόμενος με επιτυχία για πολλά χρόνια με τη φανέλα του ΑΟ Ξάνθης αλλά και της Δόξας Δράμας και του Απόλλωνα Σμύρνης.
Μετρά συνολικά 350 συμμετοχές και έχει σκοράρει συνολικά 6 τέρματα.
Οι υψηλού επιπέδου παραστάσεις που έχει αποκομίσει από την χρόνια ενασχόληση στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα αποτελέσουν «οδηγό» στο νέο του ξεκίνημα ως τεχνικός Διευθυντής!
Καλώς ήρθες Μάκη στην Πανθρακική οικογένεια και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!

Share it