Search

Photos: Παρουσία Τοροσίδη η γεμάτη κούπες γιορτή του Άρη Πετεινού για το φινάλε της σεζόν!

Με λάμψη “Τορο” πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πετεινού η γιορτή λήξης της σεζόν για την Ανδρική ομάδα του Άρη Πετεινού αλλά και την Ακαδημία “Ευστάθιος Τοροσίδης”.

Σε μια βραδιά γεμάτη κούπες μια και πραγματοποιήθηκε η απονομή των πρωταθλημάτων στα τμήματα Κ12 και Κ14 του συλλόγου, η απονομή του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης στην Β’ ομάδα του Άρη και φυσικά το τρόπαιο του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης σε όλα τα μέλη της ομάδας που οδήγησαν τον σύλλογο στην ιστορική άνοδο στην Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του Άρη Πετεινού.

Η μεγάλη αυτή γιορτή έγινε παρουσία όλων των τμημάτων της Ακαδημίας που απόλαυσε κάθε στιγμή της γιορτής του συλλόγου στο γεμάτο γονείς και φίλους της ομάδας γήπεδο, απολαμβάνοντας εδέσματα από το κατάστημα FreshCo. Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης η τιμητική βράβευση του προπονητή της Ακαδημίας του συλλόγου, Δημήτρη Αντωνιάδη που αποχωρεί από τον συλλόγου και τιμήθηκε για την πολύ σημαντική προσφορά του στον σύλλογο.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it

Μία Απάντηση

  1. Άψογη η όλη διοργάνωση του κλεισίματος της σεζόν και της απονομής βραβείων!!!Συγχαρητήρια, στην Διοίκηση της Ομάδας του Άρη Πετεινου ,στους Οργανωτές της Ομάδας,στους Προπονητές και σε όλους τους παίχτες από όλες τις κατηγορίες!!!Και του χρόνου δριμύτεροι!!!