Search

Ένας πρώην του ΑΟΞ “πλήγωσε” εις διπλούν τον Άρη Πετεινού στο παιχνίδι με Νίκη Ευκαρπίας!

Δεχόμενος ένα γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου ο Άρης Πετεινού ηττήθηκε με 2-0 στην Ευκαρπία από τη Νίκη που είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον πρώην μέσο του ΑΟΞ, Κωνσταντίνο Κώστα.

Οι παίκτες του Άρη που χρειάστηκαν χρόνο για να εγκλιματιστούν στον πλαστικό χλοοτάπητα του Δημοτικού Ευκαρπίας, αιφνιδιάστηκαν και πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά από τρομερή ατομική ενέργεια του Κωνσταντίνου Κώστα .

Στο 14′ η ομάδα του Άρη Πετεινού ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Άγγελου Τουρατζίδη από τον Σάββα, όμως αν και το μαρκάρισμα ήταν εμφανές ο Λαρισαίος ρέφερι έδειξε συνέχεια στο ματς.  Αυτή ήταν η μοναδική επιθετική στιγμή του Άρη σε ένα πρώτο μέρος με ελάχιστες στιγμές με τους γηπεδούχους πέρα από το γκολ να έχουν και ένα δοκάρι στο 40′ σε σουτ του Γολιδόπουλου  που σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Αθανασίου.

Όπως στο πρώτο έτσι και στο δεύτερο μέρος η Νίκη αιφνιδίασε τους ξανθιώτες και μετά από λάθος στην άμυνα του Πετεινού και κλέψιμο του Μπικιάρη ο Σουλίδης πάσαρε στον Κώστα που με πλασέ σκόραρε για το 2-0. Μετά το γκολ η ομάδα της Ευκαρπίας είχε καλή στιγμή στο 52′ με σουτ του Μπικιάρη ενώ στο 73′ ο Αθανασίου σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Γεωργόπουλου.

Στο 85′ η ομάδα του Πετεινού άγγιξε το γκολ όμως η κεφαλιά του Βαγγέλη Μαλαδένη σταμάτησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού του Γιώτα με το 2-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Την επόμενη αγωνιστική(24/5) η ομάδα του Τάσου Νεεοφυτίδη παίζει εκ νέου εκτός έδρας παίζοντας στην Κομοτηνή με τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ενώ η ομάδα της Ευκαρπίας την τρίτη αγωνιστική(24/5) θα παίξει ξανά εντός υποδεχόμενος την Δόξα Βώλακα.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μπουρουζίκας με βοηθούς τους Μίχο και Δίχρη της  ΕΠΣ Λάρισας

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ(Γ. Καμπουρίδης): Γιώτας, Ανδρεάκος(82′ Δουβαρτζίδης), Ζαλίδας(66′ Γεωργόπουλος), Σάββας, Πεχλιβανίδης(82′ Τομπουλίδης), Ρανδζής, Γολιδόπουλος, Κώστας, Μπικιάρης(82′ Κάνιος), Μποζίδης(70′ Σίκος), Σουλίδης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Αθανασίου, Ασλανίδης(65′ Κουτσομιχάλης), Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Παυλίδης(67′ Μετεντζίδης), Μελισσόπουλος(75′ Χριστοδούλου), Χριστοφορίδης, Εφέντη, Τυριάκης, Πουτακίδης(75′ Φλώρος), Τουρατζιδης(65′ Μαλαδένης)

Share it