Search

Το διπλό μήνυμα της διοίκησης του Λεύκιππου στους παίκτες και η απαιτούμενη αντίδραση!

Το νέο στραβοπάτημα του Λεύκιππου στον αγώνα με τους Μαχητές(θυμηθείτε ΕΔΩ) και με τον τρόπο που αυτό ήρθε, καθώς η ομάδα προηγήθηκε αλλά οι παίκτες δεν κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα, έφερε μία σειρά ενεργειών.

Πέρα από τις συζητήσεις μεταξύ των παικτών και τις ομιλίες του κόουτς προς τους παίκτες, υπήρξε και παρέμβαση της διοίκησης του Λεύκιππου. Ο Πρόεδρος της ομάδας Ματθαίος Σαββίδης, ο αντιπρόεδρος της ομάδας Πέτρος Τσιλογλου και ο γενικός αρχηγός και μέλος της διοίκησης Τόλης Αποστολίδης μετέφεραν διπλό μήνυμα στους παίκτες πριν την προπόνηση της Δευτέρας (30/01/23).

Τα στελέχη του Λεύκιππου τόνισαν στους παίκτες ότι πιστεύουν στις δυνατότητές τους και στην κατάκτηση των αναπροσαρμοσμένων στόχων της ομάδας και περιμένουν από εκείνους να αγωνιστούν με πάθος, συγκέντρωση, πείσμα και αποφασιστικότητα στα προσεχή παιχνίδια. Τους ζήτησαν να πιστέψουν και εκείνοι στις δυνατότητες τους και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων.

Παράλληλα, φρόντισαν να περάσουν και δεύτερο μήνυμα στους παίκτες ότι δεν θα ανεχτούν στο εξής ανάλογη εικόνα όπως με την ΧΑΝΘ και τους Μαχητές και τους έθεσαν προ των ευθυνών τους. Τόνισαν δε, ότι όποιος από τους παίκτες δεν μπορεί να υπηρετήσει το πλάνο ή δεν αντέχει τη διαρκή πίεση για την κατάκτηση των στόχων , τότε καλό θα ήταν να αναζητήσει άλλη μπασκετική στέγη, καθώς δεν θα υπάρχει χώρος για εκείνους στον Λεύκιππο προσεχώς.

Πλέον, απομένει να φανεί αν οι παίκτες έλαβαν σοβαρά υπόψη το διπλό μήνυμα της διοίκησης, αλλά και εκείνο του κόουτς Παπαδόπουλου, γιατί τα περιθώρια πλέον στενεύουν καθώς ο Λεύκιππος έχει μπροστά του πολύ σημαντικά παιχνίδια

Share it