Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την σέντρα της 9ης στροφής της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (15:00 LIVE SportsAddict)

Επιστροφή στην δράση για τις ομάδες της Α’ κατηγορίας της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής που είναι και τα πρώτα του 2023 να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε μια σεζόν που το SportsAddict επαναφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 15:00.

Μια αγωνιστική που περιλαμβάνει εκτός έδρας παιχνίδι για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Ο Άρης Πετεινού ξεκινά το 2023 με ντέρμπι αγωνιζόμενος στον Ζυγό κόντρα στο νεανικό Ηρακλή, όπως σημαντικό εκτός έδρας ματς δίνει και ο Απόλλωνας Ξάνθης αγωνιζόμενος στο ΑΟΞ με την Ασπίδα Ξάνθης. Η φορμαρισμένη στο φινάλε του 2022 Ελπίδα Γενισέας θα παίξει στην έδρα του ΑΠΟΞ, ενώ ο Φίλιππος Δροσερού που επίσης ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση έχει παιχνίδι στη Μάνδρα κόντρα στον Ερμή. Τέλος στα Πηγάδια η Ασπίδα υποδέχεται την ενισχυμένη Βιστωνίδα που θέλει να μπει δυνατά στο ’23 και να πλησιάσει στις πρώτες θέσεις.

Δεν θα γίνει το ματς του Απόλλωνα Διομήδειας με τον Παύλο Μελά Κουτσού λόγω του ζητήματος που έχει προκύψει το Μητρώο του Απόλλωνα Διομήδειας με την Ένωση να προχωρά στην αποβολή του Απόλλωνα και ακύρωσης όλων των αποτελεσμάτων της(δείτε ΕΔΩ), ενώ ξεκούραστο τρίποντο παίρνει η Αναγέννηση Θαλασσιάς που είχε στο πρόγραμμα ματς με τον Αετό Τοξοτών

Την μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας σας προσφέρουν οι:

Αναλυτικά:

Σάββατο 7/1, Ώρα 15:00 LIVE SA

Γήπεδο ΑΟΞ: Ασπίδα Ξάνθης – Απόλλων Ξάνθης   (Δανδανόπουλος, Παπαδόπουλος Δ., Οτουζμπίρ)

Γήπεδο Μάνδρας: Ερμής Μάνδρας – Φίλιππος Δροσερού   (Φεράτογλου, Τσίκας, Κρυσταλλίδου)

Γήπεδο Ζυγού: Ηρακλής Ζυγού – Άρης Πετεινού   (Γιαπουτζής, Κοτινούδης, Καραλευθέρης)

Γήπεδο Πηγαδίων: Ασπίδα Πηγαδίων – ΑΟ Βιστωνίδα   (Γκαϊτατζής, Ταρινίδης, Γκώγος)

Γήπεδο Αμοιρίδειο: ΑΠΟΞ – Ελπίδα Γενισέας   (Ουζουνίδης, Χρυσέλης Γ., Εμίνογλου)

Απόλλων Διομήδειας – Π. Μελάς Κουτσού   0-3α.α.

Αετός Τοξοτών – Αναγέννηση Θαλασσιάς   0-3α.α.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it