Search

ΕΠΣ Ξάνθης: Οριστική η αποβολή των ομάδων που ήταν εκτός Μητρώου! Άκυρα όλα τα παιχνίδια τους!!!

Στην οριστική αποβολή των Απόλλωνα Διομήδειας(Α’ κατηγορία), Κεραυνό Π. Κατραμίου(Β’ κατηγορία) και Νέστο Κύρνου(Γ΄ κατηγορία) λόγω των ζητημάτων που είχαν με το Αθλητικό Μητρώο προχώρησε η ΕΠΣ Ξάνθης.

Δυστυχώς παρά τις πιέσεις που ασκήθηκαν και τις διαβεβαιώσεις που υπήρχαν η προχειρότητα ενός τόσο μεγάλου εγχειρήματος σε συνάρτηση με την ανικανότητα που διέπει το Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Γενική Γραμματεία, εν τέλει η πλατφόρμα για εισαγωγή στο Μητρώο δεν θα ανοίξει εκ νέου και έτσι  οι ομάδες που δεν μπόρεσαν να εγγραφούν λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων θα αποβληθούν από τα πρωταθλήματα.

Μάλιστα η ΕΠΣ Ξάνθης θέλοντας να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων χωρίς να υπάρχει θέμα αλλοίωσης προχωρά στην ακύρωση όλων των έως τώρα αποτελεσμάτων των τριών αυτών ομάδων

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Ξάνθης κατόπιν αυστηρών οδηγιών και συστάσεων της Γ.Γ.Α., βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να μην επιτρέψει πλέον τον ορισμό αγώνων των παρακάτω σωματείων στις διοργανώσεις της Ένωσης.

  1. ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Δεν ολοκλήρωσε τις ενέργειες για την εγγραφή του στο Αθλητικό Μητρώο ή να λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση έως την προβλεπόμενη ημερομηνία.
  2. ΚΕΡΑΥΝΟΣ Π. ΚΑΤΡΑΜΙΟΥ: Δεν ολοκλήρωσε τις ενέργειες για την εγγραφή του στο Αθλητικό Μητρώο ή να λάβει ειδική αθλητική αναγνώρισης έως την προβλεπόμενη ημερομηνία.
  3.   ΝΕΣΤΟΣ ΚΥΡΝΟΥ: Δεν ολοκλήρωσε τις ενέργειες για την εγγραφή του στο Αθλητικό Μητρώο ή να λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση έως την προβλεπόμενη ημερομηνία.

Οι αγώνες που έχουν ήδη διεξαχθεί με τις παραπάνω ομάδες δεν θα ληφθούν υπόψη στον βαθμολογικό πίνακα.

Share it