Search

Έφερε «τούμπα» το ματς και επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα η Νίκη Αλεξανδρούπολης!

Με 3-2 σετ του ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στην Αλεξανδρούπολη η Νίκη.

Το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου ξεκίνησε πολύ άσχημα για τη Νίκη με τις αθλήτριες της να κάνουν αρκετά λάθη και να βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0. Από το 3ο σετ και μετά όμως, με πάθος, θέληση για τη νίκη και μία εξαιρετική Έλλη Κεσεσίδου που ήταν η MVP, πήραν 2 πολύ σημαντικούς βαθμούς και πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε τρεις αγώνες. Από τις φιλοξενούμενες ξεχώρισε με την απόδοση της η Τερζίου.

Την αναμέτρηση στιγμάτισε ο σοβαρός τραυματισμός της αθλήτριας του ΠΑΣ Καρακατσιάνη, με τις συμπαίκτριες τους να πέφτουν ψυχολογικά από το σημείο αυτό και μετά. Το γήπεδο «πάγωσε» στην φάση αυτή, ενώ κατά την έξοδο της από το γήπεδο τη συνόδεψε ένα πολύ θερμό χειροκρότημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια έχει υποστεί δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν ρήξη χιαστών και μένει να φανεί πλέον το μέγεθος του σημερινού της τραυματισμού.

Στο 1ο σετ οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 13-13 αλλά στο σημείο αυτό ο ΠΑΣ εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της Νίκης κάνοντας το 13-19. Στο 15-21 είναι η στιγμή του τραυματισμού της Καρακατσιάνη με το γήπεδο να «παγώνει», τις αθλήτριες να μην μπορούν να κρατήσουν τα δάκρυα τους, ενώ το ίδιο συνέβη και με πολλές αντίπαλες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μπαχλαβά της Νίκης, η οποία είχε υποστεί ανάλογο τραυματισμό πέρυσι και όντας στις κερκίδες αφού ακόμα δεν έχει επανέλθει στη δράση, αποχώρησε από το γήπεδο μην μπορώντας να αντικρίσει τις σκηνές που της θύμισαν την δική της περίπτωση. Τα κορίτσια της Νίκης μείωσαν στο 19-21, αλλά τελικά η ομάδα της Ηπείρου πήρε το σετ με 21-25.

Στο 2ο σετ η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν ανώτερη, έφτασε να προηγείται ακόμα και με 10 πόντους (11-21) και τελικά πήρε έκανε το 0-2 και πάλι με 21-25. Στο 3ο σετ η Νίκη έχοντας σε σπουδαία μέρα την Κεσεσίδου ξεκίνησε την αντεπίθεση της. Ο ΠΑΣ είχε το πάνω χέρι μέχρι το 11-14. Εκεί η Νίκη ισοφάρισε σε 14-14, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι στην συνέχεια. Η Νίκη προηγήθηκε με 19-17, 20-18, 22-19 και 23-21, με την Καραμιχάλη με μπλοκ να κάνει το 25-22 και έτσι η ομάδα της Αλεξ/πολης να μειώνει σε 1-2. Στο 4ο σετ η Νίκη έβγαλε ακόμη περισσότερο πάθος στο παιχνίδι της, μείωσε τα λάθη και το πήρε με 25-22.

Στο τάι μπρέικ από το 5-5 και μετά η εβρίτικη ομάδα δεν άφησε περιθώρια στις φιλοξενούμενες και το κατέκτησε με 15-9, κατακτώντας τη νίκη με 3-2 και 2 πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια.

Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-22, 25-22, 15-9.

Νίκη Αλεξανδρούπολης (Μουστακίδης): Κεσεσίδου, Στεφάνου, Καράμπαλη, Προφάντη, Καραμιχάλη, Σακαλή, λ- Φιλίππα (Μπαρή, Παπάζογλου, Τσιακιργιάννη, Καράτζαλη).

ΠΑΣ Γιάννινα (Μπράγια): Τάσση, Καρακατσιάνη, Σαρλή, Τερζίου, Τζαλαλή, Χαμπηλομάτη, λ-Αδάμου (Μάντη, Πετρουγάκη, Λεράκη, Γούλα).

Share it

Μία Απάντηση

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΤΗΣ Α2 ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΗ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΜΗΣΤΑΚΙΔΗ.ΠΟΛΛΑ ΜΠΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΟΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΑΤΖΑΛΗ.