Search

Και επίσημα “Λιοντάρι” ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης!

Ολοκληρώθηκε με κάθε επισημότητα, η αναμενόμενη μεταγραφή(θυμηθείτε ΕΔΩ), του Θρακιώτη πορτιέρο Αλέξανδρου Τσομπανίδη που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό

Ο Κομοτηναίος γκολκίπερ αποτέλεσε καιρό τώρα διακαή πόθο των Σερραίων που ήθελαν να αποκτήσουν τον ταλαντούχο γκολκίπερ που ανδρώθηκε στον ΑΟΞ και από την στιγμή που έμεινε και τυπικά ελεύθερος άνοιξε ο δρόμος για την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Τσομπανίδη. Ο 18χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης γεννήθηκε στις 05 Αυγούστου 2004 στην Κομοτηνή και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟ Κομοτηνής, ενώ το 2018 εντάχθηκε στις ακαδημίες του Α.Ο Ξάνθης και το 2021 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Μάλιστα στο πρωτάθλημα της Super League 2 την περασμένη σεζόν, έκανε και τις πρώτες του συμμετοχές αγωνιζόμενος σε 4 ματς, ενώ είναι μέλος και των Εθνικών ομάδων.

Share it

Μία Απάντηση