Search

Με Απόλλων Πόντου στην πρεμιέρα ο ΑΟΞ! Η ημερομηνία σέντρα, οι όμιλοι και το μενού της πρεμιέρας της SL2

Λίγο μετά τις 14.30 ολοκληρώθηκε το ΔΣ της Super League 2 και όπως αποφασίστηκε ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος θα είναι το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου. Από εκεί και πέρα οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 30 ομάδων καθώς παρά τα αρκετά σενάρια που ακούστηκαν καμία ομάδα δεν δήλωσε αποχώρηση.

Ενώ να σημειώσουμε πως από την Βόρειο όμιλο λείπει ο Αγροτικός Αστέρας καθώς αναμένεται η οριστική απόφαση της ΕΠΟ. Οι ομάδες όπως είπαμε χωρίστηκαν σε δύο ομίλους οι οποίοι είναι οι:

Α’ Ομιλος: ΑΕΛ, Ξάνθη, Θεσπρωτός, Αλμωπός Αριδαίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Βέροια, Εκπρόσωπος Γ’ Εθνικής, Μακεδονικός, Νίκη Βόλου, Ηρακλής, Παναθηναϊκός Β’, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ Β΄.

Β’ Ομιλος: Επισκοπή, ΑΕΚ Β’, Αιγάλεω, Απόλλων Σμύρνης, Διαγόρας Ρόδου, Εργοτέλης, Καλλιθέα, Κηφισιά, Ολυμπιακός Β’, ΟΦ Ιεράπετρας, Ηρόδοτος, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, Προοδευτική, Χανιά.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης ο Πρόεδρος της Λίγκας Λεωνίδας Λεουτσάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία και παρά τα πολλά προβλήματα εξέφρασε σιγουριά πως θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Ξάνθη που μετέχει κανονικά, αν και δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά μια και αυτή την στιγμή έχει όλο κι όλο ΕΝΑΝ επαγγελματία ποδοσφαιριστή, που βέβαια και αυτός έχει κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος, κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα τον Απόλλωνα Πόντου στο Κιλκίς ενώ το πρώτο εντός έδρας ματς θα είναι με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας(δείτε το πλήρες πρόγραμμα ΕΔΩ):

Βόρειος όμιλος

Απόλλων Πόντου-Ξάνθη
ΑΕΛ-Ομάδα Α
Βέροια-ΠΑΟΚ Β
Μακεδονικός-Νίκη Βόλου
Παναθηναϊκός Β-Απόλλων Λάρισας
Πανσερραϊκός-Θεσπρωτός
Ηρακλής-Αλμωπός Αριδαίας
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Νότιος όμιλος

Εργοτέλης-Προοδευτική
Αιγάλεω-ΟΦ Ιεράπετρας
Διαγόρας-Κηφισιά
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΚ Β
Καλαμάτα-Ηρόδοτος
Επισκοπή-Ολυμπιακός Β
Χανιά-Παναχαϊκή
Ρεπό: Καλλιθέα

Share it

Μία Απάντηση

  1. Δυστυχως η μονιμη διαφημιση αυτης της πολης, αυτη η ομαδα που καθε κυριακη, σαββατο οποτε και αν επαιζε, σε πρωταθλημα κυπελο, ευρωπη, ακουγοταν παντου, θα χαθει;;; ετσι στα ξαφνικα!!!, 55 χρονια , τα περισσοτερα στην πρωτη κατηγορια, ΚΡΙΜΑ!!!