Search

Όσα αποφασίστηκαν στην SL2 για χρήματα από ΕΡΤ, στοίχημα και ενδεχόμενο παράτασης της σέντρας!

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (6/7) η Γενική Συνέλευση της Super League 2, στην οποία εγκρίθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός με 18 ναι και 1 παρόν (Πιερικός).

Τα μέλη της Λίγκας ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της SL2, Λεωνίδα Λεουτσάκο για την πρόθεση της ΕΡΤ να μη δώσει μπόνους στις ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 8-11, όπως προβλεπόταν, αλλά για τις θέσεις 1-7. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν γίνεται δεκτό και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται σχετικό ραντεβού. Χρήματα, όμως περιμένουν οι ΠΑΕ και από το ποσοστό του Στοιχήματος. Στις 15/7, εκτός απρόοπτου, θα εκδοθεί η ΚΥΑ που θα ανοίξει το δρόμο και την… κάνουλα με την Super League 2 πως μετά τις 20/7 οι ομάδες θα ανασάνουν οικονομικά.

Σε ό,τι αφορά στις δηλώσεις συμμετοχής, δόθηκε παράταση ως τις 18 Ιουλίου. Η αρχική προθεσμία έληγε στις 7 Ιουλίου για την κατάθεση του παραβόλου, όμως η ΕΠΟ λόγω των δικαστικών εκκρεμοτήτων δεν μπορούσε να στείλει τα έγγραφα με τις 4 ομάδες που προβιβάζονται από τη Γ’ Εθνική

Σχετικά, τέλος, με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, η 11η Σεπτεμβρίου ήταν μεν η ημερομηνία που επιθυμούσε η Super League 2. Η σέντρα, αν όλα πάνε καλά, μετατίθεται για τις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς εκτός των άλλων η ΕΡΤ έχει προγραμματίσει μεταδόσεις για το Ευρωμπάσκετ!

Share it

Μία Απάντηση

  1. Το θεμα ειναι ενα και μας καιει!!!! Τι θα γινει, πως θα πορευθει η ομαδα, θα ξαναπωληθει;;; δεν ακουμε, δεν διαβαζουμε τιποτα, φειδωλα πραγματα, καποια ενημερωση τελος παντων;;;;;;;;;; ειναι ακριβη φαινεται