Search

Τέλος μετά από 3 χρόνια από την Αλεξανδρούπολη FC ο Τσιομλεκίδης – Τι δηλώνει στο SA

Ήταν Σεπτέμβριος του 2019 όταν η Αλεξανδρούπολη FC ανακοίνωνε την πρόσληψη του Βασίλη Τσιομλεκίδη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Τρία χρόνια σχεδόν μετά, ο Τσιομλεκίδης αποτελεί παρελθόν, με την ανακοίνωση για την λύση της συνεργασίας να έρχεται από τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Λογαρά.

Η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της δικαίωσης της Αλεξανδρούπολης από το διαιτητικό δικαστήριο στην υπόθεση του μητρώου.

Αναλυτικά:

«Η Αλεξανδρούπολη fc ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον κ. Βασιλη Τσομπλεκιδη μετα απο εισηγηση του Γενικου Διευθυντη κο Παναγιωτη Λογαρα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στον χώρο του ποδοσφαίρου».

Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης, με δήλωση του στο SportsAddict.gr, τόνισε τα εξής:

“Σχετικά με την χθεσινή απόφαση-δικαίωση της ομάδας μας να παραμείνει στην γ εθνική θα ήθελα να συγχαρώ τους προπονητές Ζοραν Στοινοβιτς και Μιχάλη Φλωρο καθώς και όλους τους ποδοσφαιριστές -Γυμναστές για τον αγώνα που κάνανε σε τόσο αντίξοες συνθήκες.

Όσον αφορά την χθεσινή ανακοίνωση που διάβασα τυχαία στο internet και σχετίζεται με το πρόσωπο μου από παράγοντα της ομάδας μας με το όνομα fc Αλεξανδρούπολης και φώτο δύο σήματα ομάδων και όχι από την σελίδα της ομάδας μας την ημέρα της χαράς για την δικαίωση…..Ουδέν σχόλιον ο καθένας κρίνεται για το έργο του αργά ή γρήγορα… Έτσι και αλλιώς εγώ την απόφαση μου να φύγω από την ομάδα, την είχα πάρει και την είχα ανακοινώσει από το προηγούμενο καλοκαίρι….

Αν αυτή η πόλη θέλει να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο πρέπει να γίνουν ριζοσπαστικές κινήσεις χωρίς εγωισμούς και μικροπρέπιες…

Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλους και στο επανιδείν…”

Share it

Μία Απάντηση

  1. Είναι η προσωποποίηση της αθλητικης ευπρέπειας και προπονητής εγνωσμένης αξίας!.. δεν νομίζω πως υπερβάλλω.. τωρα αν οποιαδήποτε επιθυμία απομάκρυνσης του, μπορεί να εμπεριέχει αγαθή προαίρεση;… Δεν είμαι αρμόδιος, αλλά δύσκολα να γίνει πιστευτό.