Search

“Ονειρική” εβδομάδα για Αλέξανδρο Τσομπανίδη με πρώτη επαγγελματική συμμετοχή και κλήση στην Εθνική Νεών!

Η πλέον “ονειρική” μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η εβδομάδα για τον 17χρονο Κομοτηναίο γκολκίπερ του ΑΟΞ, Αλέξανδρο Τσομπανίδη που μέσα σε αυτό το διάστημα έκανε την πρώτη του συμμετοχή, το πρώτο του ματς με “καθαρή εστία” και κλήθηκε και αυτή ολοκληρώθηκε ιδανικά με κλήση στην  Εθνική ομάδα Κ19!

Ο γεννημένος στις 5/8 του 2004, διεθνής με τις μικρές Εθνικές Αλέξανδρος Τσομπανίδης είναι μέλος των Ακαδημιών του ΑΟΞ απο το καλοκαίρι του 2018 όταν και αποκτήθηκε απο τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής(θυμηθείτε ΕΔΩ), αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με της πολύ καλές εμφανίσεις του τόσο στην Κ15 όσο και την επόμενη διετία στην Κ17 του ξανθιώτικου συλλόγου. Φέτος προωθήθηκε στην ομάδα Νέων του συλλόγου ενώ το καλοκαίρι βρέθηκε και στο Πράβετς στην προετοιμασία της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου(θυμηθείτε ΕΔΩ) όταν και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο “Τσομπα” την Τετάρτη 6 Απριλίου είδε το όνομα του στις αρχικές επιλογές του Κώστα Ανυφαντάκη στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ οπού είχε ένα πολύ καλό ντεμπούτο με νίκη της ομάδας και ενώ στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα δεν είχε καμία ευθύνη. Λίγες μέρες μετά αγωνίστηκε ξανά βασικός και στο ματς στις Σέρρες με Πανσερραϊκό οπού είχε εκπληκτική εμφάνιση κρατώντας το μηδέν. Και αυτή η εκπληκτική εβδομάδα έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο καθώς έλαβε κλήση για συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Νέων.

Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στις 12-14/04 στην Αθήνα και πέρα απο τον Τσομπανίδη θυμίζουμε πως σε αυτήν συμμετέχει και ο Γιάννης Ιωσηφίδης της ομάδας Νέων του ΑΟΞ

Share it