Search

Επενδύει στο Θρακιώτικο ταλέντο η Ξάνθη με τριπλή ενίσχυση στην Κ15!

Μετά τα τμήματα Νέων και Εφήβων και η Παιδική ομάδα της Ξάνθης πάτησε χορτάρι, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ να συγκεντρώνονται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Πηγάδια το απόγευμα της Πέμπτης(36/8) για την έναρξη της προετοιμασίας.

Η φετινή Παιδική ομάδα της Ξάνθης έχει έντονο χρώμα μεικτών ομάδων, καθώς πέρα απο τον μεγάλο αριθμό των παιδιών που απο το περσινό ρόστερ μετείχαν στην Μεικτή Παίδων που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, η ομάδα της Ξάνθης προχώρησε στην απόκτηση ακόμη δύο μελών απο εκείνη την ομάδα της Ξάνθης αλλά και ενός εξαιρετικά ταλαντούχου κίπερ απο την γειτονική Ροδόπη.

Ας τους δούμε πιο συγκεκριμένα. Με τα χρώματα της Ξάνθης θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο αριστεροπόδαρος μπακ, Άρμαν Μαρκοσιάν που αποκτήθηκε απο την Ακαδημία του Απόλλωνα Ξάνθης,  με τους ιθύνοντες του ξανθιώτικου συλλόγου να τον αποκτούν μετά απο μια εξαιρετική διετία σε Παιδικό πρωτάθλημα και Μεικτές ομάδες, με την οποία πέρσι αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδας ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Κ15.

Μέλος της  πρωταθλήτριας Ελλάδας Μεικτής Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης είναι  και το δεύτερο απόκτημα της Παιδικής ομάδας του ΑΟΞ, με τον σύλλογο να αποκτά τον βραχύσωμο και πολλά υποσχόμενο μεσοεπιθετικό Εμρέ Χότσκα. Ένα παιδί με τρομερό ταλέντο και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση με τους ιθύνοντες του ΑΟΞ να τον αποκτούν απο την Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης που προσέφερε στην μεγάλη ομάδα του Νομού ακόμη ένα σημαντικό ταλέντο της.

Τέλος με τον Δημόκριτο στο στήθος θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά και ο Αλέξανδρος Τσομπανίδης, ο νεαρός τερματοφύλακας που αποκτήθηκε μετά απο εξαιρετική παρουσία με την φανέλα της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και της Μεικτής ομάδας της ΕΠΣ Θράκης, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως είναι  διεθνείς με την Εθνική Κ15.

Πέρα απο αυτές τις 3 μεταγραφές να σημειώσουμε πως η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να ολοκληρώσει ακόμη 2-3 κινήσεις με τις οποίες και θα ολοκληρωθεί το πολλά υποσχόμενο ρόστερ της φετινής Κ15 του ΑΟΞ.

Share it