Search

Κώστας Τσάλικης: “Θέλουμε να πρωταγωνιστούμε επί ίσοις όροις, και όχι να βγάζουν πρωταθλητή πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα!”

Πολλά παράπονα για την διαιτησία του Αριστείδη Βάτσιου στο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό έχουν στην Ξάνθη και αυτή εκφράστηκε τόσο με την ανακοίνωση της ομάδας(θυμηθείτε ΕΔΩ) αλλά και με τις δηλώσεις όλο νόημα που έκανε μετά το πέρας του αγώνα στην κάμερα της ΕΡΤ ο Κώστας Τσαλίκης

Στην αρχική του τοποθέτηση ο team manager του ΑΟΞ ανέφερε: “Θα ήθελα να πω δύο πράγματα πολύ συγκεκριμένα, ένα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Θεσπρωτός η οποία ήταν άψογη, και το δεύτερο και πιο σημαντικό είναι πως πρέπει κάποιοι κύριοι να καταλάβουν σε αυτή την κατηγορία δαπανούνται χρήματα και γίνονται προσπάθειες απο πολλές ομάδες. Δεν γίνεται να βγαίνουν πρωταθλητές από τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο με τέτοιου είδους διαιτησίες όπως του Βάτσιου σήμερα που δεν είδε ένα καταφανέστατο πέναλτι που το είδε όλη η Ελλάδα εκτός απο αυτόν, δεν είναι η πρώτη φορά συμβαίνει κατά συρροή φέτος όπως συνέβαινε και πέρσι με κερδισμένους συγκεκριμένες ομάδες. Αν θέλουν αυτό το πρωτάθλημα να το χαίρονται.”

Για να προσθέσει στην συνέχεια και σε ερώτηση για την συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε: “Η ομάδα είναι η ΞΑΝΘΗ, δεν είναι απλά μια ομάδα. Είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί και αυτό θα κάνει, αλλά αυτό που ζητάμε εμείς είναι να το κάνει με ίσους όρους και τίποτα περισσότερο. Όταν όμως δεν της αφήνουν και αυτό φτάνουμε στο συμπέρασμα για ποιο λόγο να δαπανούν κάποιες ομάδες χρήματα όταν ο πρωταθλητής βγαίνει πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η απορία μου μέσα απο την εμπειρία μου στον χώρο του ποδοσφαίρου, απορώ πραγματικά Δυστυχώς.”  

Share it

Μία Απάντηση

  1. Αυτα τα ξερουμε ,τα ζουμε, αν ομως παιζεις την μπαλλα σου, τουλαχιστον 2 γκολ θα ειχαμε για θεσπρωτο, απολ. Λαρισας κλπ, αν ειναι να περιμενεις πεναλτυ, ε δεν στο δινουν για τους λογους που εκθετεις, παιξε την μπαλλα σου και νικησε, δεν περιμενω βοηθεια απο πουθενα,