Έπιασε μεταγραφικό καρέ με την απόκτηση του Γιώργου Μανάκα ο Λεύκιππος Ξάνθης!

Στην ολοκλήρωση ακόμη μιας μεταγραφής προχώρησε ο Λεύκιππος Ξάνθης που μετά τους Ανδρέα Περρή, Αντρέα Μηντζαρίδη και Γιώργο Μαυρογιάννη απέκτησε και τον Κομοτηναίο, Γιώργο Μανάκα.

Με τους ξανθιώτες να προσθέτουν έναν παίκτη με σπουδαίες παραστάσεις που μάλιστα τα τελευταία χρονιά σε όποια ομάδα πηγαίνει πανηγυρίζει άνοδο στην Α2!

Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Άλλη μια σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε ο σύλλογός μας, ενισχύοντας τη front line του με τον Γιώργο Μανάκα.

Ο Κομοτηναίος ταλαντούχος παίκτης είναι γεννημένος το 1997, έχει ύψος 2.05 και ξεκίνησε να παίζει στην ΑΕ Κομοτηνής, όταν σε ηλικία 17 ετών μεταγράφηκε στον ΓΑΣ Κομοτηνή και αγωνίστηκε ως έφηβος ακόμα, στη Β΄ εθνική την περίοδο 2014-2015.

Οι σπουδές του στην Καβάλα, την επόμενη χρονιά τον οδήγησαν στην Αγ. Βαρβάρα όπου αγωνίστηκε τη χρονιά 2015-2016 στην Γ εθνική.

Με τις καλές του εμφανίσεις κέρδισε μια θέση στο ρόστερ της Ένωσης Καβάλας στην Α2 τη σεζόν 2016-17.

Μετέπειτα, στην μεταγραφή του στην Ελευθερούπολη τη χρονιά 2017-18 συναντά τον αθλητή μας Χάρη Βοϊοβατόπουλο και κατακτούν το πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Νέα μεταγραφή στο Ναύπλιο στη Β εθνική Νότου 2018-2019, και νέα άνοδο στην Α2 κατηγορία, με την ομάδα του Οίακα.

Τη χρονιά 2019-20 μετακομίζει στη Β εθνική Βορρά, όπου μαζί με τον νέο μας παίκτη Γιώργο Μαυρογιάννη κατακτούν το πρωτάθλημα, ανεβαίνουν στην Α2 και μπαίνει στην καλύτερη πεντάδα της Β εθνικής.

Την περσινή χρονιά 2020-21 που σταμάτησε λόγο κορονοϊού ο Γιώργος αγωνιζόταν με την ομάδα των Χανίων στη Β εθνική Νότου.

Ένας αθλητής που σχεδόν σε κάθε χρονιά του συνδυάζει την παρουσία του με την άνοδο των ομάδων που αγωνίζεται. Τις τρεις τελευταίες χρονιές έχει τρεις ανόδους.

Το φλερτ του συλλόγου μας με τον αθλητή υπήρχε από παλιά αλλά φέτος φαίνεται πως ήρθε ο καιρός να γίνει η συνεργασία των δυο πλευρών. Ο Γιώργος εκτίμησε την πολύ καλή προσπάθεια που κάνει η διοίκηση του συλλόγου, τόσο από οργανωτικής πλευράς, όσο και από τη στελέχωση του ρόστερ και είπε το πολυπόθητο ναι.

Γιώργο καλώς όρισες στην οικογένεια του Λεύκιππου Ορόσημο.

Share it