Search

Pregame: Ώρα…”ημιτελικού” ανόδου για τον Ορφέα Ξάνθης στην δύσκολη έδρα της Νέας Μηχανιώνας

Στην τελική ευθεία μπήκαν τα μπαράζ των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής με φόντο την άνοδο στην Super League 2, και ο Ορφέας Ξάνθης έχει μπροστά του έναν ιδιαίτερα καθοριστικό αγώνα στη Νέα Μηχανιώνα απέναντι στον Ποσειδώνα(18:00, LIVE Sportsaddict), σε ένα ματς που θα κρίνει αν θα έχει ελπίδες μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Βλέπεται μετά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής(θυμηθείτε ΕΔΩ) ο γηπεδούχος Ποσειδώνας παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα στο τελευταία ματς για αυτόν(την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό). Ενώ απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Ορφέα που έχει έναν βαθμό λιγότερο θέλει ουσιαστικά να μην χάσει ώστε να παίξει τα ρέστα του την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΣ Αχέρων στην Ξάνθη.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Ορφέα που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιώργου Κατρανίτσα που συμπλήρωσε κάρτες, όμως τόσο ο “Κατρα” όσο κι όλοι οι παίκτες μαζί με την διοίκηση θα δώσουν το παρών για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του Μπάμπη Χατζημεστή. Δείτε την αποστολή του Ορφέα ΕΔΩ

Πριν την έναρξη του αγώνα θα δοθεί στην ομάδα του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας το κύπελλο του πρωταθλητή του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, που απέστειλε η ΕΠΟ, με τους ιθύνοντες των γηπεδούχων να θέλουν με αυτή την κίνηση να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών τους.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Θανάσης Δραγούσης απο το Κιλκίς. Δείτε τους ορισμούς ΕΔΩ

Share it