Search

Με πίστη για θετικό αποτέλεσμα στη Νέα Μηχανιώνα ο Ορφέας Ξάνθης! Η 20μελης αποστολή

Χωρίς να λείπουν οι απουσίες, είναι εκτός λόγω καρτών ο Κατρατίνας και ο τραυματίας Χίντ Ιμέρ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο(18:00, LIVE Sportsaddict) ματς στη Νέα Μηχανιώνα κόντρα στον τοπικό Ποσειδώνα ο Ορφέας Ξάνθης

Η ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή παίζει ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα για να μείνει ζωντανή στην μάχη της ανόδου, καθώς πέρα απο τη νίκη φυσικά δεν θα την χαλάσει και η ισοπαλία καθώς έχοντας το τελευταίο ματς με το Καναλάκι στην Ξάνθη θα μπορέσει να δώσει εκεί τον “τελικό” για την άνοδο στην Super League 2.

Στην ομάδα της Ξάνθης γνωρίζουν την δυσκολία του συγκεκριμένου αγώνα απέναντι σε έναν δυνατό και μαχητικό αντίπαλο, που την Κυριακή παίζει τα ρέστα του καθώς θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "10005 ΑΠΟΣΤΟΛΗΠΑ ΑΓΩΝΑΜΕ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΩΡΑΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 13:00 FRESH co 1. ΓΙΟΥΡΓΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2. ΜΑΝΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 3. XINT IMEP 4. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ 5. ΤΖΑΜΠΑΖ ΧΑΚΗ 6. ΓΚΟΥΡΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ 7. ΧΑΣΑΝΟΓΛΟΥ ΦΕΙΖΗ 8. ΚΙΟΛΕΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ 9. ΚΡΙΕΖΗΣ ΠΑΥΛΟΣ 10. ΓΚΑΣΙΜΠΑΓΙΑΖΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 11. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 12. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 13. ΤΟΡΟΜΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 14. ΣΟΥΚΡΗ ΟΓΛΟΥ ΣΟΥΚΡΗ 15. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 16. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 17. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 18. ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 19.xaÎÎÎ imnpam ΤΑΝΖΟΥ 20. ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ"

Share it