Search

Pre Game: Ο “τελικός” επιστροφής στην SL1 της Ξάνθης στο Αγρίνιο με τα… μάτια του SportsAddict!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την Ξάνθη, που στις 19:30 (Novasports, SportsΑddict) θα προσπαθήσει στο δεύτερο μπαράζ με τον Παναιτωλικό να τσεκάρει το εισιτήριο για την επιστροφή της στη Super League 1 μετά από απουσία ενός έτους.

Οι Θρακιώτες θέλουν να υπερασπιστούν τη νίκη του πρώτου αγώνα με 2-1, κυνηγώντας μια δεύτερη επιτυχία στην αναμέτρηση του Αγρινίου που έχει αρκετό υψηλό δείκτη δυσκολίας, ωστόσο άπαντες στον σύλλογο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα.

Η ομάδα της Θράκης τερμάτισε στην 2η θέση της Super League 2 έχοντας 14 νίκες, 9 ισοπαλίες και 4 ήττες(οι λιγότερες από κάθε άλλη ομάδα) σε σύνολο 27 αγώνων, σκόραροντας 29 τέρματα και έχοντας δεχτεί μόλις 12(η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα). Απο την άλλη η ομάδα του Αγρινίου τερμάτισε στην 13η θέση της Super League 1 έχοντας 6 νίκες, 10 ισοπαλίες και 17 ήττες σε σύνολο 33 αγώνων, σκοράροντας 20 τέρματα και δεχτεί 44.

Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μπάμπης Τεννές που πήρε όλους τους διαθέσιμους παίκτες, και τους Τάσο Παπάζογλου & Ανδρέα Τάτο, στην αποστολή για να υπάρχει συσπείρωση σε όλο το αγωνιστικό τμήμα

Με 22αδα θα παραταχθεί όπως και στο πρώτο ματς η ομάδα του Αγρινίου, με τον Τραϊανό Δέλλα να έχει μαζί του τους(δείτε ΕΔΩ). Με το κλίμα στους Αγρινιώτες μόνο καλό να μην είναι καθώς “επίθεση” στον προπονητή και τους παίκτες της ομάδας τους εξαπέλυσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού!(δείτε ΕΔΩ)

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Άγγελος Ευαγγέλου απο την Αθήνα. Δείτε ΕΔΩ τους ορισμούς του αγώνα

Όσον αφορά την προϊστορία απο το 2011 και μέχρι και πέρσι η Ξάνθη έχει τον πρώτο λόγο μετρώντας 9 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες, με τελευταία το ευρύ 5-2 το 2014! Είναι χαρακτηριστικό πως στις πρώτες 5 συναντήσεις τους οι Αγρινιώτες μετρούσαν 4 νίκες και μία νίκη η Ξάνθη, απο το 2014 και μετά όμως τα κόζια άλλαξαν εντυπωσιακά με την ομάδα της Θράκης όπου βρίσκει τους Αγρινιώτες να μην χάνει, αλλά και να σκοράρει δεδομένα άλλωστε σε μόλις 2 απο τις 5 ισοπαλίες δεν σκόραρε καμία ομάδα. Στα περσινά τρία ματς η Ξάνθη πέτυχε νίκη στο Αγρίνιο ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

Στο Αγρίνιο η Ξάνθη συνολικά μετρά 3 νίκες, 2 ισοπαλία και 3 ήττες(στις τρεις πρώτες μεταξύ τους συναντήσεις). Οι ξανθιώτες έχουν σκοράρει 12 τέρματα ενώ οι Αγρινιώτες 14(χάρις την πιο ευρεία τους νίκη με 5-2 το 2014). Στις τέσσερις τελευταίες της επισκέψεις εκεί η Ξάνθη μετρά τρεις νίκες(με 2-3 το 2016, 1-3 το 2017 και 1-2 πέρσι) και μια λευκή ισοπαλία τον Γενάρη του 2019

Share it

Μία Απάντηση