Search

Ξάνθη – Παναιτωλικός: Οι πρώτες πληροφορίες για τους δύο αγώνες μπαράζ ανόδου

Μέσω των μπαράζ θα διεκδικήσει τελικά την άνοδο – επιστροφή της στην Super League η Ξάνθη.

Ο ΑΟΞ που τερμάτισε στην 2η θέση των play off της Super League 2 (θυμηθείτε την βαθμολογία εδώ), θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για να πετύχει τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν, δηλαδή να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει.

Όπως ανακοίνωσε η Super League, το Σάββατο, 22/5 στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, με σκοπό την «Επικύρωση βαθμολογιών playoffs και playouts Super League 1 Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (ανδρών)».

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή θα ληφθεί απόφαση και για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο αγώνων μεταξύ Ξάνθης και Παναιτωλικού, με τις έως τώρα πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα δύο αυτά ματς θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26/5 και την Κυριακή 30/5. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι δεν θα γίνει κλήρωση για τις έδρες αλλά ορισμός, ενώ περισσότερες πιθανότητες για το πρώτο ματς συγκεντρώνει το Αγρίνιο, με τα Πηγάδια να φιλοξενούν τον επαναληπτικό. Βέβαια επειδή στην… Ελλάδα είμαστε όλα είναι ανοιχτά καθώς πρώτα θα πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία της Λίγκας και εν συνεχεία ο ορισμός, που δεδομένα πάντως θα γίνει εντός Μάη

Share it