Search

Μόνο περηφάνεια για τον ΑΟΞ που έβγαλε ψυχή και έκανε το χρέος του κόντρα σε όλους και όλα! Κέρδισε Λεβαδειακό και είναι ακόμα ζωντανή!!!

Κόντρα σε όλους και όλα ο ΑΟΞ έβγαλε τρομερά ψυχικά αποθέματα και αντίδραση και με νίκη επί του Λεβαδειακού έκανε το…χρέος του ωστόσο δεν τον ευνόησε το αποτέλεσμα του αγώνα στη Νίκαια και έτσι μέσω διπλών μπαράζ θα διεκδικήσει την επιστροφή της στα σαλόνια της Super League 1

Η ξανθιώτικη ομάδα επικράτησε στην 5η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος με 1-0 επί του Λεβαδειακού, τον ξεπέρασε στη βαθμολογία συγκεντρώνοντας στην ιδιαίτερη αυτή αγωνιστική περίοδο 51 βαθμούς (14 νίκες, 9 ισοπαλίες, 4 ήττες) και θα διεκδικήσει την άμεση επιστροφή της στην Super League 1 μέσα από τον διπλό αγώνα διαβάθμισης με αντίπαλο τον Παναιτωλικό που τερμάτισε στην 13η θέση της Super League 1. Στο παιχνίδι που έγινε στο Xanthi FC Arena, το τελικό 1-0 υπέρ του ΑΟ Ξάνθης επιτεύχθηκε χάρη στο γκολ του Έμπερτ (76′), για μία ομάδα που είχε και δοκάρι στο α’ μέρος με τον Θανάση Ντίνα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Καραντώνης (ΕΠΣ Ημαθίας) με α’ βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη (ΕΠΣ Λασιθίου), β’ βοηθό τον Κώστα Νικολαΐδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) και 4ο διαιτητή τον Άγγελο Αγγελάκη (ΕΠΣ Μακεδονίας).

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Μπάμπης Τεννές): Ίτσο, Πέτροβιτς, Παντελιάδης (64′ Σχρόιεν, Βέρκερ, Τζούρμαν, Παπάζογλου Τ. (49′ Παπάζογλου Θ.), Ντίνας, Έμπερτ, Τάτος  (64′ Θυμιάνης), Καπνίδης (49′ Δημούτσος), Μικελτάτζε (28′ Σιατραβάνης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (39′ λ. τρ. Μεχία), Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Κονέ (79′ Νίκας), Νίλι, Πολέτο (61′ Ενομό), Συμελίδης (79′ Τζιώρας), Μυτίδης (61′ Ενομό).

Share it