Search

Όταν ο κυπελλούχος Ελλάδας ΠΑΟΚ, έπαιζε με τη Νίκη στην Α2!

Τα χαμόγελα περίσσευαν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ μετά την επικράτηση στον τελικό του Κυπέλλου και τον πρώτο τίτλο που κατέκτησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

«Ο ΠΑΟΚ από το τοπικό που έπαιζε πριν από 4 χρόνια με το που ανέλαβε ο κ.Αμοιρίδης βρέθηκε να παίζει έναν τελικό και να κατακτά ένα τρόπαιο σε μια πολύ δύσκολη σεζόν…», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Τάκης Φλώρος ο οποίος στο αγωνιστικό κομμάτι παραδέχθηκε ότι «ήμασταν πιο πλήρης ως ομάδα, είχαμε μεγαλύτερη δυναμική κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο».

Ο ΠΑΟΚ που εκτός από τον κ. Φλώρο στην τεχνική του ηγεσία έχει και τον πρώην αρχηγό του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιάννη Χαριτωνίδη, πριν 3 χρόνια, το 2018, αντιμετώπιζε τη Νίκη Αλεξανδρούπολης στα μπαράζ ανόδου για την Pre League.

Συγκριμένα η Νίκη του Γιάννη Ανδρεάδη, μετά την πρόκριση από τον όμιλο της και την κατάκτηση της πρωτιάς στα play off, επικράτησε στον ημιτελικό των μπαράζ της Σταυρούπολης (θυμηθείτε εδώ), παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό. Εκεί βρήκε απέναντι της τον πανίσχυρο ΠΑΟΚ, τον οποίο και κόντραρε για 2 σετ αλλά τελικά ηττήθηκε. Φυσικά και μόνο που είχε φτάσει μέχρι εκεί ήταν μεγάλη επιτυχία, κατακτώντας μάλιστα την 2η θέση στην Βόρεια Ελλάδα (θυμηθείτε εδώ).

Όσο για τον «Δικέφαλο του Βορρά»; Είναι πλέον στην Α1 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο με τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας…

Share it