Search

Χατζημαρινάκης στο SA: «Προσανατολιζόμαστε προς οριστική διακοπή του πρωταθλήματος»

Στην αναμονή βρίσκεται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων περιμένοντας τις εξελίξεις.

Σε συνομιλία που είχε το SportsAddict.gr με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Έβρου Παντελή Χατζημαρινάκη, έγινε γνωστό, ότι η σκέψη της διοίκησης είναι να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα του νομού.

Όπως διαβάσατε στο SA την Παρασκευή, μετά την τηλεδιάσκεψη Ένωσης και σωματείων έγινε σαφές ότι το 95% των σωματείων δεν επιθυμούν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα (θυμηθείτε εδώ). Προς τα εκεί λοιπόν προσανατολίζεται και η ΕΠΣ.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χατζημαρινάκης δήλωσε στο SportsAddict:

«Περιμένουμε τις εξελίξεις από την ΕΠΟ. Είναι μία δύσκολη περίοδος για όλους και όλοι θέλουν να μάθουν τι θα συμβεί γιατί το διάστημα αγωνιστικής απραξίας είναι μεγάλο. Εμείς ως διοίκηση, από την στιγμή που στην επικοινωνία που είχαμε με όλα τα σωματεία του νομού μας την προηγούμενη εβδομάδα, έγινε σαφές ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν επιθυμεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούμε.

Γνώμονας είναι πάντα το καλό των σωματείων και των ποδοσφαιριστών και από την στιγμή που αυτό θέλουν εκείνοι, αυτό θα πράξουμε. Ζητάμε λίγη ακόμα υπομονή, για να γίνει αυτό και οριστικό».

Share it