Search

ΕΠΣ Έβρου: Το 95% των σωματείων λέει όχι σε πιθανή επανέναρξη των πρωταθλημάτων

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η τηλεδιάσκεψη της διοίκησης της Ένωσης Ποδοσφαρικών Σωματείων Έβρου με εκπροσώπους των ομάδων του Νομού, με θέμα την επανέναρξη των πρωταθλημάτων αν οι λοιμοξιολόγοι δώσουν δώσουν το «πράσινο φως».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportsAddict.gr, αυτό που προέκυψε είναι ότι το 95% των σωματείων δεν θέλει την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων κυρίως λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου, στις απαιτήσεις του οποίου δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν. Επίσης ακόμη δεν γνωρίζουν το αν και πότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τις προπονήσεις. Η μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους παίζει επίσης σημαντικό ρόλο, όπως και η έλλειψη χρημάτων από χορηγούς που διστάζουν να στηρίξουν τις ομάδες μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί λόγω της πανδημίας.

Για την ΕΠΣ είναι το μόνο εύκολο να βάλει παύλα στο πρωτάθλημα, αλλά η απόφαση που πήρε είναι να περιμένει λίγες μέρες ακόμα για να δει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Το δύσκολο για την ΕΠΣ Έβρου αλλά και για οποιαδήποτε Ένωση θα είναι αν ζητηθεί να βγάλει πρωταθλητή για την Γ’ Εθνική με τόσο λίγες αγωνιστικές να έχουν διεξαχθεί. Μία κλήρωση σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν ικανοποιημένο γι’ αυτό και αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Τίποτα όμως σίγουρο ακόμα δεν μπορεί να λεχθεί και όπως φαίνεται όλα θα κριθούν από τις αποφάσεις που (όλοι στο τοπικό ποδόσφαιρο) ελπίζουν να παρθούν από βδομάδα.

Share it