Search

LIVE: Λεπτό προς λεπτό το Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη!

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Η πρεμιέρα του ΑΟ Ξάνθης στην Super League 2 επιτέλους έφτασε και το SportsAddict.gr βρίσκεται στο AEL FC Arena για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβούν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας. Μεταδίδει από την Λάρισα ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης.

Θυμηθείτε το Pre Game του αγώνα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Το θερμόμετρο στη Λάρισα δείχνει 1 βαθμό κελσίου, με το γήπεδο να έχει καθαριστεί από τα χιόνια και να μην υπάρχει θέμα μη διεξαγωγής του ματς. Η ποσότητα του χιονιού ωστόσο ήταν μεγάλη, γι’ αυτό μέχρι και 2 ώρες πριν την σέντρα οι άνθρωποι της θεσσαλικής ομάδας καθάριζαν τον αγωνιστικό χώρο. Πρόβλημα δεν υπήρξε ούτε στο χθεσινό ματς για την Super League 1 μεταξύ της ΑΕΛ και του Απόλλωνα Σμύρνης στο Αλκαζάρ.

13:45 Δείτε στις δύο πρώτες εικόνες πως ήταν ο αγωνιστικός χώρος 2 ώρες πριν την έναρξη του ματς και στην τρίτη πως είναι αυτή τη στιγμή, 1 ώρα πριν την σέντρα:

14:20 Πάμε στις συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων Λάρισας: Γλύκος Τζοβάρας, Αθανασιάδης, Χατζής, Σκούμπρας, Μόρας, Λίταινας, Καρρίκι, Γκόλιας, Μπάλλας, Μπαστιάνος.

Στον πάγκο: Τάλισον, Τασιουλής, Ζατζητερζόγλου, Μπαλογιάννης, Μπούσης, Μπάμπης, Νύκταρης, Μπρέμπος.

ΑΟ Ξάνθη: Μπέντο, Κέβιν Γκαρσία, Τσαμούρης, Παπάζογλου Αθ., Τάτος, Παπάζογλου Αν., Στάθης, Μπριλάντε, Δημούτσος, Βέρκερ, Σιατραβάνης.

Στον πάγκο: Βέλιτς, Γιουρμάν, Θυμιάνης, Ντίνας, Παντελιάδης, Έμπερτ, Έλιοτ, Τεσίγια, Σουλεϊμάν.

14:48 Σέντρα στο παιχνίδι.

14:54 Συμπληρωμένα 6 λεπτά στη Λάρισα, στο 0-0 οι δύο ομάδες. Η Ξάνθη είναι αυτή που αναπτύσσεται καλύτερα, όντας συνεχώς στην επίθεση. Στα VIP του γηπέδου οι διοικούντες του ΑΟΞ παρακολουθούν το παιχνίδι από κοντά.

15:02 Στο 14′ της αναμέτρησης η Ξάνθη σκοράρει με τον Σιατραβάνη μετά από μπαλιά του Δημούτσου αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Η απόφαση είναι λάθος καθώς όπως φάνηκε στο ριπλέι της δημόσιας τηλεόρασης ο παίκτης του ΑΟΞ καλυπτόταν!

16′ ΓΚΟΟΟΛ η Ξάνθη! Σκόρερ ο Μπριλάντε μετά το εξαιρετικό γύρισμα μέσα από την περιοχή του Θανάση Παπάζογλου! Απόλλων – Ξάνθη 0-1.

25′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα στο ματς. Σέντρα του Τζοβάρα για τον Αθανασιάδη, η κεφαλιά του οποίου φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μπέντο.

35′ Το 0-1 για την Ξάνθη παραμένει. Εδώ και 10 λεπτά χωρίς σημαντική ευκαιρία για καμία από τις δύο ομάδες, με τον ΑΟΞ να ελέγχει τον ρυθμό.

38′ Καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Πάσα του Τζοβάρα στον Μπάλλα ο οποίος δεν πιέστηκε, το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον Μπέντο που μπλόκαρε.

15:34 Λήξη του α’ ημιχρόνου στην Λάρισα. Η Ξάνθη προηγείται χάρη στο τέρμα του Μπριλάντε στο 16′ μετά την ασίστ του Θανάση Παπάζογλου. Απόλλων – Ξάνθη 0-1.

15:50 Έναρξη β’ ημιχρόνου.

Παρακάτω η στιγμή του πανηγυρισμού στο γκολ της Ξάνθης. Μετά την λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει πλούσιο φωτορεπορτάζ στο SportsAddict.gr.

56′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη στο παιχνίδι. Στη θέση του Σιατραβάνη ο Έμπερτ.

57′ Σουτ του Τάτου άουτ.

60′ Τασιούλης στη θέση του Τζοβάρα για τον Απόλλωνα.

62′ Αναγκαστική η δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Τραυματίστηκε ο Τάσος Παπάζογλου, στη θέση του στο κέντρο της άμυνας ο Γιούρμαν.

63′ Πρόβλημα με τον Μπέντο για την Ξάνθη. Θα συνεχίσει ο γκολκίπερ των Θρακιωτών, δεν φαίνεται να έχει κάτι το ανησυχητικό και σηκώνεται από το έδαφος αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

74′ Μπαστιάνος και Μπάλλας αποχωρούν για τον Απόλλωνα, στο ματς οι Μπάμπης και Μπαλογιάννης.

80′ Κέβιν Γκαρσία, Τσαμούρης και Δημούτσος εκτός, Τεσίγια, Θυμιάνης και Παντελιάδης μέσα για την Ξάνθη.

87′ Αναγκαστική αλλαγή τερματοφύλακα για τον Απόλλωνα. Τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη φάση ο Γλύκος, στη θέση του ο Τάλισον.

90+3 Ψυχρολουσία για την Ξάνθη, 1-1 ο Απόλλων Λάρισας με αυτογκόλ του Θυμιάνη μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη.

Φινάλε στο ματς. στο τέλος έχασε τη νίκη η Ξάνθη. 1-1 το τελικό σκορ.

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας.

Share it