Search

Το pregame του αγώνα της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Λάρισας με τα… μάτια του SportsAddict

Επιτέλους δράση! Μπορεί να μοιάζει σαν…ψέμα όμως τελικά έστω και στις 17 Ιανουαρίου έφτασε η ώρα να παίξει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League 2 η Ξάνθη που θα αντιμετωπίσει στις 14:45 (ζωντανά τηλεοπτικά απο την ΕΡΤ3 αλλά και ζωντανή ενημέρωση για όσα συμβαίνουν εντός γηπέδου απο το SportsAddict.gr) στο AEL FC Arena τον Απόλλωνα Λάρισας.

Η ομάδα της Ξάνθη που απο τον Σεπτέμβριο έχει μπει σε νέα εποχή, με ιδιοκτήτη τον Βασίλη Παπαδημητρίου, νέα διοίκηση αλλά και νέα ηγεσία στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον Ανέστη Τσετινέ σε ρόλο Αθλητικού Διευθυντή, όπως βεβαίως και νέου προπονητή με τον Τόνι Πόποβιτς και αρκετά νέα πρόσωπα στο προπονητικό τιμ. Και γενικότερα η Ξάνθη είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα είναι χαρακτηριστικό πως στην 20μελή πρώτη αποστολή μόλις 3 παίκτες ήταν και πέρσι στην ομάδα.

Η Ξάνθη μπαίνει στο πρωτάθλημα της Super League 2 αποφασισμένη να επιστρέψει άμεσα εκεί που ανήκει, καθώς ας μην ξεχνάμε πως δεν έπεσε αγωνιστικά απο την Super League 1 αλλά με σκανδαλώδη και πρωτοφανή τρόπο. Για να το καταφέρει αυτό η ομάδα της Ξάνθης θέλει να δείξει απο την αρχή σοβαρότητα και να δείξει σε όλους πως είναι το “αφεντικό” της διοργάνωσης και πως δεν ήρθε για να… παίξει. Βέβαια κανείς στον σύλλογο δεν παραγνωρίζει τις αντικειμενικές δυσκολίες του φετινού πρωταθλήματος όπου όλες οι ομάδες θα κληθούν μέσα σε μόλις 4 μήνες να δώσουν 27ματς!(δείτε ΕΔΩ), ενώ ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν υπάρχει VAR ενώ και όλες οι ομάδες που ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος προέρχονται απο ένα δίμηνο με μόνο προπονήσεις και χωρίς καθόλου φιλικά.

Ωστόσο όπως όλοι στην κατηγορία έτσι και οι book δίνουν ως πρώτο φαβορί την Ξάνθη, ενώ και η νίκη της στην Λάρισα δίνεται σε σχετικά χαμηλές αποδόσεις. Για ένα πρωτάθλημα που άνοιξε την αυλαία του το Σάββατο με δύο ισοπαλίες και νίκη του Λεβαδεικού(δείτε ΕΔΩ). Το ματς της Ξάνθης πέρα απο το Sportsaddict που θα σας μεταφέρει σε ζωντανό χρόνο τα όσα συμβαίνουν εντός αγωνιστικού χώρου, θα μεταδοθεί απο την ΕΡΤ3 με την κρατική τηλεόραση μάλιστα να ανακοινώνει πως απο την επόμενη εβδομάδα όλα τα ματς θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη!(δείτε ΕΔΩ)

Στα αγωνιστικά η Ξάνθη ταξίδεψε στην χιονισμένη Λάρισα με 20 ποδοσφαιριστές, με τον Τόνι Πόποβιτς να παίρνει μαζί του όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές αφήνοντας έξω 10 παίκτες(Δείτε ΕΔΩ την αποστολή της Ξάνθης)

Ενώ χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Μάγγου, που ανακοίνωσε 20μελη αποστολή στην οποία βρίσκεται και ο ξανθιώτης αμυντικός Οκάν Χατζητερζόγλου(Δείτε ΕΔΩ την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας)

Στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Απόλλωνα στην Λάρισα ορίστηκε να διευθύνει ο Παναγιώτης Κουκουλάς απο την ΕΠΣ Λέσβου, με βοηθούς τους Παναγιώτη Σακκά απο την Θεσσαλία και τον Αργύρη Νταβέλα απο την Μακεδονία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Φώτης Πολυχρόνης απο την Πιερία, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δαμιανός Ευθυμιάδης της ΕΠΣ Πιερίας. Δείτε ΕΔΩ όλους τους ορισμούς στα ματς της πρεμιέρας

Share it