Search

Επανέφερε σενάρια για αναδιάρθρωση η συνάντηση Γεραπετρίτη με Τσέφεριν και Γραμμένο!

Mε τον τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, συναντήθηκε μετά την παρουσία του στη Μητρόπολη Αθηνών για το ύστατο χαίρε στον Σάββα Θεοδωρίδη ο πρόεδρος της UEFA, Aλεξάντερ Τσέφεριν. Σε μια συνάντηση που έφερε ξανά στο προσκήνιο σενάρια για αναδιάρθρωση που μάλιστα ενδέχεται να ξεκινήσει απο την μεγαλύτερη κατηγορία!

Όπως πληροφορείται το Sportsaddict, ο κ. Γεραπετρίτης επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης για κάθαρση στο ποδόσφαιρο αλλά και λύση που θα φέρει ηρεμία και όχι αυτή την τεταμένη ατμόσφαιρα με ομάδες να πηγαίνουν συνεχώς στα δικαστήρια αλλά και συνεχείς ανακοινώσεις που σε μια δύσκολη περίοδο για την χώρα το ποδοσφαιρικό κλίμα “πολέμου” είναι το τελευταίο που θέλουν, με κυβερνητικές πηγές να αναφέρουν πως ψάχνουν την καλύτερη δυνατή λύση που θα επαναφέρει την ηρεμία. Σύμφωνα με πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει(θυμηθείτε ΕΔΩ) στην Κυβέρνηση μελετούν το πλάνο της ολικής αναδιάρθρωσης στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, απο την στιγμή που έφτασε σε αυτούς η “καυτή πατάτα”, με την λύση που προκρίνεται να είναι αυτή της Super League 1 με 16 ομάδες, και ενωμένης σε δύο ομίλους των 16 ομάδων έκαστος της Β’ Εθνικής.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του SA δεν αποκλείεται μάλιστα και εντός της ημέρας να έχουμε εξελίξεις στο ζήτημα, έτσι ώστε να ακυρωθεί οριστικά το μπαράζ παρωδία που όρισαν ΕΠΟ και Super League 1 και έτσι  η Ξάνθη να παραμένει στην Λίγκα που θα ανέλθουν και ο Απόλλων Σμύρνης μαζί με τα Χανιά. Άλλωστε ήδη έχει δρομολογηθεί συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ ώστε να μπορέσει να τελειώσει η αναδιάρθρωση με σχέδιο Νόμου.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:
“Τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν υποδέχθηκε σήμερα στην Αθήνα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Ευάγγελος Γραμμένος.Ο κ. Τσέφεριν επισκέπτεται την Αθήνα για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων μηνών, αυτή τη φορά επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία σήμερα το μεσημέρι παρέστη στην εξόδιο ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη, στη Μητρόπολη Αθηνών.Ο πρόεδρος Τσέφεριν, αργότερα, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο και τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεώργιο Γεραπετρίτη θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου”.

Share it