Search

Αποχαιρετά τον Άρη και ετοιμάζεται για το νέο του ποδοσφαιρικό βήμα ο Τόλης Τσιλιγγίρης!

Ελεύθερος να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί είναι απο σήμερα ο Αποστόλης Τσιλιγγίρης που ολοκλήρωσε το συμβόλαιο που τον έδενε με τον Άρη στις 30/6 και πλέον ετοιμάζεται για το νέο βήμα στην καριέρα του.

Ο ταλαντούχος ξανθιώτης κίπερ που ολοκλήρωσε την σεζόν με 3 συμμετοχές, δειχνοντας πανέτοιμος όταν κλήθηκε μετά τον τραυματισμό του Κουέστα και την αποβολή Έμαν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης οπού μπήκε ως αλλαγή για το ντεμπούτο του(δείτε ΕΔΩ) και γνώρισε την αποθέωση τόσο κατά την είσοδο του όσο και στο φινάλε του αγώνα(δείτε ΕΔΩ) καθώς με εντυπωσιακή επέμβαση διατήρησε τη νίκη των “κιτρινόμαυρων”. Ενώ και στο πρώτο του ματς ως βασικός κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο 19χρονος ήταν άκρως εντυπωσιακός, καταφέρνοντας μάλιστα να αναδειχθει MVP του αγώνα(δείτε ΕΔΩ), αλλά και ολόκληρης της 11ης αγωνιστικής(δείτε ΕΔΩ). Και στο τρίτο ματς που κλήθηκε να αγωνιστεί ο Τσιλιγγίρης ήταν σταθερότατος και κόντρα στην Λαμία.

Ωστόσο απο εκεί και πέρα και με την επιστροφή του Κουέστα ο Γερμανός προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ επανέφερε τον Ισπανό, παρότι και στα τρία ματς “έσταζε μέλι” για τον ξανθιώτη γκολκίπερ τονίζοντας πως πρόκειται για τεράστιο ταλέντο και απίστευτο δουλευταρά. Με τον Τσιλιγγίρη μέχρι το φινάλε της σεζόν και την πρόωρη διακοπή λόγο κορονοϊού να μετρά 6 εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Κ19 του Άρη που πήρε ματς για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Μετά την επιστροφή στην δράση προέκυψαν και οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι πάντως με την πρόταση τους δεν κατάφεραν να πείσουν τον ξανθιώτη κίπερ, κυρίως γιατί παρότι έδειξε πανέτοιμος για την πρώτη ομάδα η πρόταση των υπολόγιζε ως τρίτο κίπερ. Ο Τσιλιγγίρης σαφέστατα εκτιμά και δεν ξεχνά την ευκαιρία που του έδωσε ο Άρης, όμως πρέπει να κοιτάξει και το δικό του καλό και κυρίως την επαγγελματική καριέρα που έχει μπροστά του με τον διεθνή με την Εθνική Νέων, Τόλη Τσιλιγγίρη να αποτελεί ένα απο τα πιο “hot” ονόματα στην αγορά των ελεύθερων με αρκετές ομάδες τόσο απο την Ελλάδα(ομάδες του big-4 φυσικά και όχι άλλες ομάδες που γράφτηκαν χωρίς να έχουν βάση) όσο και απο το εξωτερικό να εκφράζουν ενδιαφέρον, με τον ξανθιώτη τερματοφύλακα να βλέπει πολύ ζεστά την περίπτωση της μεταγραφής του εξωτερικού. Μάλιστα δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να έχουμε εξελίξεις στο θέμα.

Ο Τόλης θυμίζουμε πως με την παρουσία του στον Άρη μπήκε σε μια μικρή λίστα 5 παικτών, όπως οι Κουμουλίδης, Τσαλίκης, Χαριτωνίδης και Μπαργκάν

Share it