Search

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση στην ΕΕΑ! Η εβδομάδα κατάθεσης υπομνημάτων και οι ημερομηνίες κλειδιά

Περισσότερες από έξι ώρες κράτησε η διαδικασία της εκδίκασης των… καταγγελιών του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ, με το πρώτο κομμάτι της να αφορά αποκλειστικά την Ξάνθη, με το δεύτερο να αφορά και τον ΠΑΟΚ.

Αμέσως μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας που τοποθετήθηκαν οι δικηγόροι των τριών πλευρών, δόθηκε προθεσμία μερικών ημερών, μέχρι την επόμενη Πέμπτη, ούτως ώστε να καταθέσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές τα υπομνήματα τους. Με την Ξάνθη να καλείται να αποδείξει τι ακριβώς συνέβη με την ενημέρωση που ζήτησε η ΕΕΑ(δείτε ΕΔΩ)

Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου όπως έγινε γνωστό θα συνεδρίαση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, και το αργότερο μέχρι της 30 Ιανουαρίου αναμένεται να στείλει την πρόταση της στο Πειθαρχικό όργανο της Super League που θα κληθεί να προχωρήσει στις ποινές ανάλογα με την πρόταση της ΕΕΑ.

Όπως γίνεται αντιληπτό η πρόταση της ΕΕΑ θα γίνει γνωστή στο τέλος Γενάρη, ενώ η απόφαση του Πειθαρχικού αναμένεται να βγει μέσα στον Φεβρουάριο. Ενώ να σημειώσουμε πως υπάρχει δυνατότητα προσφυγής και στο CAS οπότε όπως αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς η υπόθεση μπορεί να τραβήξει ακόμη και στην περίοδο που θα γίνονται τα παιχνίδια play off!

Share it