Search

Η… διαρροή της ΕΕΑ και η ξεκάθαρη θέση της Ξάνθης “Καμία παρατυπία στη μεταβίβαση των μετοχών μας”

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με διάφορες διαρροές να βγαίνουν στο φως με τα…γνωστά μμε επιρροής Μαρινάκη να συνεχίζουν με την γνωστή τακτική, με την πλευρά της Ξάνθης πάντως να είναι καθησυχαστική και σίγουρη για την δικαίωση καθώς όπως τονίζουν δεν έχει γίνει καμία παρατυπία.

Το πρώτο θέμα που συζητήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι η συμμετοχή Κυπριακών εταιρειών στην Ξάνθη και την Vialand, και αν υπάρχει σχέση με εταιρία συμφερόντων Σαββίδη, αλλά και το θέμα της μεταβίβασης μετοχών της Ξάνθης στην εταιρία που δημιούργησαν Πανόπουλος-Συγγελίδης(Insports ΙΚΕ).

Πάμε όμως να δούμε την διαρροή που βγήκε απο την Επιτροπή που τόνιζαν ότι η άδεια ήταν έγκυρη και  σωστή και για αυτό δόθηκε έγκριση για να γίνουν οι συζητήσεις, απλά έθεσαν το ζήτημα ότι η Ξάνθη δεν ενημέρωσε εντός του 10ημέρου που προβλέπει ο νόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών, με την πλευρά της Θρακιώτικης ομάδας πάντως να τονίζει οτι το έπραξε προκαλώντας σύγχυση αλλα και πολλά ερωτηματικά για το τι ακριβώς συνέβη.

Απο την ΕΕΑ τονίζεται οτι θα το εξετάσουν διεξοδικά  το ζήτημα και αν διαπιστωθεί παράβαση θα γίνει πρόταση στην ΕΠΟ για τιμωρία, ο Πειθαρχικός Κώδικας ανάλογα την βαρύτητα του αδικήματος προβλέπει απο πρόστιμο, αφαίρεση βαθμών μέχρι και το ακραίο σενάριο του υποβιβασμού, κάτι που πάντως θα συζητηθεί φυσικά μόνο σε περίπτωση που δεν έχει προχωρήσει σε ενημέρωση η ΠΑΕ Ξάνθη με τους Θρακιώτες πάντως να υποστηρίζουν ότι επικοινώνησαν τηλεφωνικώς με την ΕΕΑ

«Από την πλευρά μας δεν έχει γίνει καμία παρατυπία. Όλα έχουν γίνει νόμιμα και αν υπάρχει κάποια αστοχία έχει γίνει εκ παραδρομής» υποστηρίζουν ξεκάθαρα από την Ξάνθη. 

Αυτή την ώρα τοποθετείται νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, για το θέμα της ενδεχόμενης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξανθης το οποίο συζητιέται αυτή την στιγμή και αναμένεται να τραβήξει μέχρι της 4-5 η ώρα. Το μέλος της Επιτροπής, Ηλίας Αρκούδης πάντως τόνισε πως «ότι και να γίνει, θα τελειώσουμε σήμερα». Απόφαση πάντως, δεν αναμένεται να παρθεί, σήμερα αλλά μετά τις 27 Ιανουαρίου αφού προηγουμένως δοθούν προθεσμία για υπομνήματα.

Share it